Contraceptia indicata ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nicolleta_cojocaru
Scris: Thursday, March 5, 2009 1:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua ,

Sunt un membru nou ,...mamica foarte fericita ..cu un puiut de aproape 2 luni . Nasterea mea a decurs prin cezariana ...iar inainte luam contraceptive...si sansele de a ramane insarcinata erau nule ......tocmai dupa aproape 6-7 luni am ramas insarcinata si am dat viata acestui minunat copil ...
Dupa sfatul medicilor ...nu o sa ma mai iau ...ei sunt foarte superficiali...
Solutia gandesc ca se afla tot din experienta noastra ...a femeilor ...care am trecut prin multe ,,,,greutati ...
Dar cum stim ca orice greutate e rasplatita pe masura .....
V-am pupat si astept un raspuns ..va rog !

computerlove
Laura&Alfonso
Scris: Thursday, March 5, 2009 2:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
eu una nu cred ca din cauza contraceptivelor ai intarziat 6-7 luni sa ramai insarcinata , eu inainte sa decid cu sotul sa avem un bebe nu luam anticonceptive si tot dupa 7 luni am ramas insarcinata. eu acuma i-au anticonceptive si nu cred ca in momentul in care voi decide sa mai am un bebe o sa am probleme.
Roxie
Scris: Thursday, March 5, 2009 3:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Eu cele 6 luni de pauza intre momentul cand am intrerupt anticonceptionalele si cel cand am ramas insarcinata le-am luat voit si am avut grija altfel sa nu raman, sa nu aiba pastilutele vreun efect asupra lui bebe. Iar bebe a venit din prima luna in care am incercat. Al doilea bebe l-am dorit imediat dupa primul, asa ca dupa nastere nu m-am protejat cu nimic, desi mi s-a spus ca daca vreau sa iau pastile anticonceptionale, sa iau Exluton, ca alaptam.
Cred ca depinde de fiecare organism cum reactioneaza dupa anticonceptionale. Am citit ca sunt cazuri cand dupa intreruperea pastilelor, din cauza ca ovarele isi reiau functia in forta, poti ramane insarcinata chiar cu gemeni. ras
afrodita-elena
Scris: Thursday, March 5, 2009 3:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/10/2007
Nici eu nu cred ca Ac au vre-un anti efect legat de venirea pe lume a unui copil..
cred ca depinde si de organism..de fiecare femeie cum le tolereaza.
eu am luat 4 ani...apoi mi-am dorit bebe..si a venit fara vre-o problema.
bulibuli
Scris: Thursday, March 5, 2009 4:13 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
eu nu prea am inteles care e intrebarea.. vrei sa mai iei anticonceptionale sau nu vrei, te temi ca nu vei mai putea insarcinata cand vei vrea al doilea copil??? scratch

Apoi - sanse nule?? dupa AC? de unde ai auzit asta.. cunosc femei care au ramas in prima luna dupa ce au intrerupt AC, nu esti prima care a folosit asa ceva... asa cum sunt femei care nu au luat niciodata si se chinuie ani de zile sa ramana insarcinate. Verdictul de sanse nule se pune abia dupa ani de incercari, investigatii si tratamente fara nici un rezultat. Si nici macar atunci nu poti spune cu convingere ca nu mai exista nici o solutie..
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 6, 2009 8:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
bulibuli wrote:
Si nici macar atunci nu poti spune cu convingere ca nu mai exista nici o solutie..

Cama sa este, "never say never!"
Am var care o viata s-a chinuit sa faca bebe si cand el avea 50 si ceva si ea 45 a ramas gravida. Nu mai faceau nici un fel de tratament dupa ce 15 ani s-au tot chinuit prin doctori si uite minunea. 7 luni nu inseamna " sanse nule", cand te astepti mai putin atunci suna barza la usa.majoreta
Lilly of the valley
Scris: Friday, March 6, 2009 12:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
nicolleta_cojocaru wrote:
Buna ziua ,

Sunt un membru nou ,...mamica foarte fericita ..cu un puiut de aproape 2 luni . Nasterea mea a decurs prin cezariana ...iar inainte luam contraceptive...si sansele de a ramane insarcinata erau nule ......tocmai dupa aproape 6-7 luni am ramas insarcinata si am dat viata acestui minunat copil ...
Dupa sfatul medicilor ...nu o sa ma mai iau ...ei sunt foarte superficiali...
Solutia gandesc ca se afla tot din experienta noastra ...a femeilor ...care am trecut prin multe ,,,,greutati ...
Dar cum stim ca orice greutate e rasplatita pe masura .....
V-am pupat si astept un raspuns ..va rog !

computerlove

eu de aici am inteles ca ai ramas insarcinata in timp ce luai anticonceptionale timp de 6-7 luni.
nici o metoda AC nu e garantata 100%.

si inca ceva: eu am trompele ligaturate, in septembrie am avut o extrauterina, trompele nu sunt permeabilizate. cum am ramas insarcinata?

niciodata nu spune niciodata!
adrianar
Scris: Tuesday, March 24, 2009 3:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ce sa mai spun eu..in ceea ce priveste anticonceptionalele...
am fost diagnosticata cu amenoree secundara si mi s-au prescris anticonceptionale ca si tratament...6 luni am luat si nici menstra nu s-a reglat..iar de bb nici nu mai poate fi vorba
imi doresc enorm un bb dar nu-l pot avea pana nu rezolv aceasta problema.
deci nu sunt adepta anticonceptionalelor dupa experienta avuta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.