Continuam cu baita si masajul in fiecare seara si dupa 1 anisor?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Friday, August 25, 2006 6:50 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Le schimbam programul cu care s-au obisnuit sau continuam cu acelasi program? Pana cand? Mai este necesar sa le facem masaj si dupa ce fac un an?
mihaela75
Scris: Friday, August 25, 2006 7:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Cred ca masajul nu strica, depinde si de dispozitia mamei.Si noua ne-ar prinde bine un masaj dupa baie daramite lor ca sunt in crestereras Eu nu prea o masez pe Daria ca nu am rabdare.Doar masajul cu sapun din timpul baitei si atatpupici
Vesna
Scris: Friday, August 25, 2006 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Si eu zic la fel, ca nu strica. Dar nu cred ca mai e obligatoriu in fiecare seara, caci acum isi pun mai mult muschii in miscare decat cand erau mititei si nu stateau decat pe spate.
Alina
Scris: Friday, August 25, 2006 12:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Programul de igiena zilnica eu nu l-am schimbat; daca nu facem baie, facem macar un dus si apoi la somnel.
In ceea ce priveste masajul, Tudor nu s-a aratat niciodata un mare fun al masajului, mai ales pe perioada alaptarii, cand nu stia cum sa ajunga mai repede la tzitzica. Nici ulei nu am folosit pentru ca se irita grozav. Deci la capitolul masaj nu am ce continua.
alinutza
Scris: Friday, August 25, 2006 1:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Baita ramine sa o facem in fiecare seara, dar masajul....nu statea locului cind era mica sa-i fac masaj, o mai pacaleam cind o cremuiam, dar acum....imediat dupa ce o sterg, o sterge si ea...nu mai are rabdare nici s-o imbrac; de multe ori ma minunez si eu de unde are atita energie. Si sa ne vedeti atunci cum dam turul casei, eu cu pijamica in mina, ea in fundicul gol si rideeee.....
Dar sa revin, daca inca mai sta la masaj iar tu mai ai rabdare sa efectuezi operatiunea....de ce nu?! Ajuta si la somnic, doarme mai bine, incearca sa o masezi in talpa...relaxeaza..
g_nicoleta2000
Scris: Friday, August 25, 2006 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Noi facem baita pe corp zilnic dar pe cap am mai rarit spalatul cam la 2-3 zile. Cu masajul nu ma pot lauda decat atunci cand are copila chef sa stea locului ca de obicei vrea sa se joace si sa o las in pace. Ii mai fac masaj la o singura parte a corpului, de ex daca se uita pe o carticica ii fac si eu masaj a picioare cat ma lasa domnisoara, daca nu vrea nu insist.

Dar spalatul pe cap este isterie curata. Faptul ca-i ingradesc temporar miscarile o enerveaza la culme .
Maria & Mario
Scris: Friday, August 25, 2006 2:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Pai cam la fel. Baitza in fiecare seara , parul la 2 , 3 zile si masajul..... cand apuc si nu cad lesinata langa ea. hohot O mai dau cu crema din cand in cand dupa baie , dar nu totdeauna masaj. M , asta e. M-am lenevit, cred ! sic
g_nicoleta2000
Scris: Friday, August 25, 2006 2:46 PM
Nivel

Maria & mami wrote:
Pai cam la fel. Baitza in fiecare seara , parul la 2 , 3 zile si masajul..... cand apuc si nu cad lesinata langa ea. hohot O mai dau cu crema din cand in cand dupa baie , dar nu totdeauna masaj. M , asta e. M-am lenevit, cred ! sic

hohot Si eu am inceput sa trag chiulul, spun ca fata este deja mare....yes
sousourel
Scris: Friday, August 25, 2006 9:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
La noi ritualul se desfasoara pe robot automat: baita, jucat in vanita, masaj cu ulei, mai nou "o ultima olita"ras , bibe si nani.
Mai rau e ca nu primesc si eu macar o data pe saptamana un masaj cry pale , macar asa, de incurajare tunete
Kiki
Scris: Saturday, November 11, 2006 1:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Baie la 2 zile, dus in fiecare seara...Adora sa stea la balacit...copilul meu parca e o rata...daca il pui in apa, nu ii mai trebuie nimic! hohot
taki
Scris: Tuesday, May 15, 2007 3:37 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Baie o data la 2-3 zile, dar dus in fiecare seara. Vb lui Kiki, adora sa stea sa se balaceasca cu ratele.bath
Maria & Mario
Scris: Tuesday, May 15, 2007 12:05 PM
Nivel

Baie in fiecare seara. Ca scap si eu 20 min sa strang dupa ea , sa pregatesc totul de nani, ea are treaba cu jucariile , se si linsteste si relaxeaza. Plus ca daca e cald afara , transpira si la gatutz imediat se irita !
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, May 15, 2007 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Dus in fiecare seara. Baie, cam de 2 ori pe saptamana. Si eu cred ca se murdaresc usor cand papa, cand se joaca. In plus, inainte de culcare se relaxeaza in baie, e parfumici si curat, asa ca doarme linistit toata noaptea. De fapt, cred ca si pentru el e deja rutina. Seara cere singur "baie"! Isi ia o paturica in brate si se infiinteaza la usa baii...
fdianamaria
Scris: Tuesday, May 15, 2007 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Eu nu l-am spalat pe Glad niciodata zilnic. Nu din comoditate si nici de nesimtire. Pur si simplu nu mi s-a parut necesar. In schimb vara l-am spalat si de doua ori pe zi daca transpira. Sper ca aici nu se ia in considerare spalatul pe maini, pe fata si pe dinti, care il face zilnic, bineinteles. Dupa un an, media la spalat e de 3-4 ori pe saptamana, exceptie vara, desigur. Nu l-am dat niciodata cu ulei sau creme, decat daca se irita, adica extrem de rar. N-am avut nici cea mai mica problema cu el pana acum, nici cu raceli, nici cu piele uscata sau iritata....yes yes
mihaela75
Scris: Tuesday, May 15, 2007 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
fdianamaria wrote:
Eu nu l-am spalat pe Glad niciodata zilnic. Nu din comoditate si nici de nesimtire. Pur si simplu nu mi s-a parut necesar.

Si eu la fel ras Daca ne referim strict la baie nici eu nu prea o gasesc necesara zilnic.Oricum funduletul, mainile, fata, gatul acum ca transpira intra zilnic la spalat poate chiar de cateva ori pe zi.Noi facem baita in cada o data la doua zile scratch
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.