salut fetele. imi puteti va rog spune adresa mail a d-nei Diana. Multumesc
|
Mama ma sustine in toate, vorba ceea daca EU voi spune ca laptele e negru , Mama o sa spuna ca e negru. Problema e ca prin internet pe linga multa informatie veridica si utila se gasesc fel de fel de publicatii urite si care te pun pe ginduri , in fine... alegerea ne apartine Noua va fi o sarcina sanatoasa si copil sanatos va fi bucuria noastra va fi bolnav tot pe Noi o sa ne doara ... si doar noua o sa apartina. pur si simplu ca orice parinte mama are grija sa fie bine sa ma protejeze
dar si o sarcina naturala nu exlude complicatii. Dar timpul trece si gindul ca am putut si nu am facut procedura din cauza unor superstitii si vorbe - e oribil !!!
greu .....
|
Eu sincer nu am asteptat asa o reactie de la propria mea mama. Ea fiind un om cu studii si viziuni moderne ... si stie ca nimeni altul cit de mult ne dorim un copilas poate o cauza e ca infertilitatea noastra e neexplicabila si daca aveam sa fim mai tineri chiar si d-na Diana ne-a spus ca avea sa ne lase inka un pik sa incercam pe cale naturala dar anii trec si noi nu intinerim discutind cu sotul am luat o decizie ca nimeni in afara de mama nu o sa stie ce facem si cum facem. sincer doar dupa cuvintele mamei am inceput sa analizez si sa citesc partea negativa si oponenta a procedurii Fiv. Nici nu mi dadeau in cap asa idei. Pentru mine e un tratament si o posibilitate de a fi Mama.
|
Fetelor si inca o intrebare. Cum reactioneaza prietenii, rudele cind le spuneti ca ati apelat la Fiv sau doriti sa incercati prin aceasta metoda. Si la fel as vrea sa stiu si cum este atunci cind copilasul se naste. O sa stie copilul , si alti membrii ai familiei cum a aparut pe lume ? De ce intreb ? Deoarece propria mea mama a reactionat nu chiar bine la vestea despre Fiv. internetul e plin cu fel de fel de prostii de genul au acesti copii suflet vor avea pe viitor probleme cu conceperea risc marit la onkologie si alte .
|
salutare fetelor. Sunt noua pe aici .Sper sa ma primiti in rindurile voastre ? miine semnam contract cu Medpark. Si cu Doamne ajiute si cu echipa Medpark vom incepe primul nostru protokol. Asa o intrebare in privinta contractului, ati facut ceva rectificari ,adaugari la contract standart ??
|