Constructia caselor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Thursday, April 14, 2016 1:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
kali wrote:
In august ne mutam da', sincer, nu cred ca terminam tot pana atunci. Termenele sunt ceva foooarte relativ in domeniul asta...

Sa fiti voi sanatosi ca restul le faceti!
kali
Scris: Thursday, April 14, 2016 1:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cheek Kiss
Eileen
Scris: Thursday, April 14, 2016 4:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Kali mult a fost,putin mai este, numai ca asa e,uneori ne inecam la mal, cand se termina resursele psihice.
Eu zic ca o sa simtiti si satisfactia, nu a doua zi dupa ce v-ati mutat Lol dar o sa vina. Si visul nostru pe viitor este sa ne mutam la casa, si cred ca pentru copii e cel mai benefic,mai ales cat sunt mici, zburda in aer liber si respira aer sanatos, deci efortul vostru v-a fi rasplatit DistanceKiss
marivic
Scris: Thursday, April 14, 2016 5:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Suntem intr-adevar fara fund atunci cand vine vorba de finalizari....caci ne-am mutat intr-o casa la rosu si de atunci tot facem.....Asta este ...dar nici in cea de pamant nu mai puteam locui.Apoi una peste alta,asa cum am spus nu sunt bani pentru a finaliza totul odata.Si copiii la scoli si utilitatile,si traiul de zi cu zi....nu se pot face toate odata decat numai daca esti patron sau castigi la loto sau faci un imprumut la banca.Cum noi nu suntem nimic din toate acestea,ne taraim precum melcul,dar am /avem satisfactia lucrului bine facut si realizat asa cum mi-am dorit.
Kali,va doresc energie pozitiva,putere si rabdare si mai mult va doresc mult entuziasm.....si intr-o zi visul va deveni real.SimplyLove DistanceKiss
FETE DRAGI,VA MULTUMESC/MULTUMIM DIN SUFLET Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
carla
Scris: Thursday, April 14, 2016 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Bine ne-am regasit la acest topic!
Am pus casa la vanzare dar nu se arata cumparatori,asa ca am inceput interioarele.Parterul este tencuit,turnam sapele,am alesaproape parchetul,mai am probleme la gresie si bineinteles,la finante.Pun poze cand e mai curat pe acolo,e plin de muncitori
kali
Scris: Thursday, April 14, 2016 8:53 PM
Nivel

marivic wrote:
Kali,va doresc energie pozitiva,putere si rabdare si mai mult va doresc mult entuziasm.....si intr-o zi visul va deveni real.SimplyLove

computerlove

Carlaaaa, bine ai revenit! Si spor in toate!!Bravoo
carla
Scris: Thursday, April 14, 2016 8:54 PM
Nivel

kali wrote:

computerlove

Carlaaaa, bine ai revenit! Si spor in toate!!Bravoo
multumesc!!!pupici
marivic
Scris: Thursday, April 14, 2016 8:57 PM
Nivel

CARLA,Bravoo Bravoo Bravoo BINE AI REVENIT!
De ce ai pus casa la vanzare?Nu te mai muti acolo? Stiu ca si tu voiai sa te muti intr-o casa pe pamant pupici Mult spor la finisari....Bravoo Si....sa fie asa cum iti doresti tu
carla
Scris: Thursday, April 14, 2016 9:08 PM
Nivel

Bine v-am regasitcomputerlove Marivic,vreau la casa,dar as fi vrut s-o vand si sa cumpar una mai mica,cu gradina cu pomi fructiferi simai aproape de scoli(asta e la 3 km) si sa fie gata!m-am cam saturat de constructie.In plus soacra e tot minutul la noitunete
marivic
Scris: Thursday, April 14, 2016 9:48 PM
Nivel

Am inteles......Lol Offff si noi la fel....daca stiam multe lucruri acum multi ani cand am inceput casa,cu siguranta o faceam mai mica,dar acum asta este....Pana la batranete mai avem hohot hohot hohot Mult spor si noroc in tot ceea ce vrei sa realizezi! computerlove
mirela74chris
Scris: Tuesday, April 19, 2016 2:27 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Mult spor in toate va doresc!Nervi, motivatie si finante va doresc!Am citit,dar sunt pe fuga!Va pup!majoreta Cheek Kiss
marivic
Scris: Tuesday, April 19, 2016 2:33 PM
Nivel

Multumim....sa dea Dumnezeu angel angel angel computerlove
Katrina
Scris: Thursday, June 30, 2016 8:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Buna seara !!!!!
Fetelor imi puteti spune si mie cam ce costuri sunt la instalatiile electrice ? Noi ne consolidam si renovam casa si vrem sa schimbam instalatia electrica pentru ca e facuta pe aluminiu( probabil ,asa se faceau acum 40 ani) si am vrea s-o facem pe cupru. La mine ar fi de pus vreo 20 prize si 20 becuri.
marivic
Scris: Thursday, June 30, 2016 10:56 PM
Nivel

Lanoi,sotul a tras lumina,a facut instalatia electrica,a pus prize,intrerupatoare,dar....a tras din cea veche.....Blushing
kali
Scris: Friday, July 1, 2016 10:38 AM
Nivel

Katrina, contacteaza un electrician si el iti face un pret pe cerintele voastre; ofertarea e gratis deci nu ar trebui sa ai retineri. Nu exista un pret strandard. Pretentiile si complexitatea lucrarii - la fel ca si materialele folosite - depinde de fiecare proprietar in parte.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.