Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| kali wrote:In august ne mutam da', sincer, nu cred ca terminam tot pana atunci. Termenele sunt ceva foooarte relativ in domeniul asta... Sa fiti voi sanatosi ca restul le faceti! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Kali mult a fost,putin mai este, numai ca asa e,uneori ne inecam la mal, cand se termina resursele psihice. Eu zic ca o sa simtiti si satisfactia, nu a doua zi dupa ce v-ati mutat dar o sa vina. Si visul nostru pe viitor este sa ne mutam la casa, si cred ca pentru copii e cel mai benefic,mai ales cat sunt mici, zburda in aer liber si respira aer sanatos, deci efortul vostru v-a fi rasplatit |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Suntem intr-adevar fara fund atunci cand vine vorba de finalizari....caci ne-am mutat intr-o casa la rosu si de atunci tot facem.....Asta este ...dar nici in cea de pamant nu mai puteam locui.Apoi una peste alta,asa cum am spus nu sunt bani pentru a finaliza totul odata.Si copiii la scoli si utilitatile,si traiul de zi cu zi....nu se pot face toate odata decat numai daca esti patron sau castigi la loto sau faci un imprumut la banca.Cum noi nu suntem nimic din toate acestea,ne taraim precum melcul,dar am /avem satisfactia lucrului bine facut si realizat asa cum mi-am dorit. Kali,va doresc energie pozitiva,putere si rabdare si mai mult va doresc mult entuziasm.....si intr-o zi visul va deveni real. FETE DRAGI,VA MULTUMESC/MULTUMIM DIN SUFLET |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Bine ne-am regasit la acest topic! Am pus casa la vanzare dar nu se arata cumparatori,asa ca am inceput interioarele.Parterul este tencuit,turnam sapele,am alesaproape parchetul,mai am probleme la gresie si bineinteles,la finante.Pun poze cand e mai curat pe acolo,e plin de muncitori |
|
| marivic wrote:Kali,va doresc energie pozitiva,putere si rabdare si mai mult va doresc mult entuziasm.....si intr-o zi visul va deveni real.
Carlaaaa, bine ai revenit! Si spor in toate!! |
|
| kali wrote: Carlaaaa, bine ai revenit! Si spor in toate!! multumesc!!! |
|
| CARLA, BINE AI REVENIT! De ce ai pus casa la vanzare?Nu te mai muti acolo? Stiu ca si tu voiai sa te muti intr-o casa pe pamant Mult spor la finisari.... Si....sa fie asa cum iti doresti tu
|
|
| Bine v-am regasit Marivic,vreau la casa,dar as fi vrut s-o vand si sa cumpar una mai mica,cu gradina cu pomi fructiferi simai aproape de scoli(asta e la 3 km) si sa fie gata!m-am cam saturat de constructie.In plus soacra e tot minutul la noi |
|
| Am inteles...... Offff si noi la fel....daca stiam multe lucruri acum multi ani cand am inceput casa,cu siguranta o faceam mai mica,dar acum asta este....Pana la batranete mai avem Mult spor si noroc in tot ceea ce vrei sa realizezi! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mult spor in toate va doresc!Nervi, motivatie si finante va doresc!Am citit,dar sunt pe fuga!Va pup! |
|
| Multumim....sa dea Dumnezeu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Buna seara !!!!! Fetelor imi puteti spune si mie cam ce costuri sunt la instalatiile electrice ? Noi ne consolidam si renovam casa si vrem sa schimbam instalatia electrica pentru ca e facuta pe aluminiu( probabil ,asa se faceau acum 40 ani) si am vrea s-o facem pe cupru. La mine ar fi de pus vreo 20 prize si 20 becuri. |
|
| Lanoi,sotul a tras lumina,a facut instalatia electrica,a pus prize,intrerupatoare,dar....a tras din cea veche..... |
|
| Katrina, contacteaza un electrician si el iti face un pret pe cerintele voastre; ofertarea e gratis deci nu ar trebui sa ai retineri. Nu exista un pret strandard. Pretentiile si complexitatea lucrarii - la fel ca si materialele folosite - depinde de fiecare proprietar in parte. |
|
|