Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eileen wrote:Nimic nu se compara cu satisfactia unui lucru facut din truda ta !
Subscriu! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Hai cu lustraaa! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| 12 camere ...Mari,cred ca forumistele au loc de intalnire si inoptat de-acum incolo.Hai cu lustra si ce mai trebuie ca venim |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| KALI,EILEEN MIHAAA DAAAAA,Numai ca 6 nu sunt gata
|
|
| Merge foarte bine acolo!! E frumoasa!!
Mari, tu nu te saturi cateodata de casa?... Ca am impresia ca aveti o energie inepuizabila in ceea ce o priveste si nu dureaza de putin timp constructia... |
|
| kali wrote:Merge foarte bine acolo!! E frumoasa!! Mari, tu nu te saturi cateodata de casa?... Ca am impresia ca aveti o energie inepuizabila in ceea ce o priveste si nu dureaza de putin timp constructia... Kali,ne place foarte mult sa lucram noi la casa....Dar daca nu avem toti banii,De aceea tot ne lungim asa Poate vom termina si noi odata |
|
| Facem totul cu multa dragoste,Iar acest lucru il simt cand intru in Casa |
|
| Bravo voua pentru energie! Intrebam pentru ca eu sunt satula rau si zau ca nu stiu daca ar trebui sa fie asa! Cu dragoste si entuziasm le facem si noi pe toate... acolo e buna mea dispozitie si toata energia pozitiva dar... pur si simplu vreau sa terminam si sa nu mai aud de constructii si materiale si praf si cheltuieli si tot... si nu mai am rabdare deloc-deloc! |
|
| Am scris si m-am exprimat aiurea dar eram in fereastra intre ore si am scris de pe telefon. Sa stii ca si noi avem clipe din acestea dar nu avem ce face.....planurile erau altele,poate ai citit,...urma ca si baiatul nostru cel mare sa contribuie la finalizarea lucrrailor iar cuibusorul nostru sa fie gata,dar....socoteala de acsa nu se potriveste cu cea din targ...dar,nu-i bai....noi sa fim sanatosi...... In alta ordine de idei ieri am fost cu sotul meu intr-un magazin de bricolaj si am luat un corp pentru cuptorul pe care il primisem de Craciun.....L-a asamblat iar astazi,am si gatit la cuptorul cel nou...NEBUNIE CURATA...... Ce sa va spun sunt tare fascinata de el deoarece,cuptorul de la aragaz nu-l mai foloseam din 2011-2012 cand imi luase foc.Cumparasem intre timp unul electric de mici dimensiuni si ori imi parlea ori nu cocea cum trebuie.... asa ca acum,sunt tare fericita.Apoi,astazi am mai luat un corp + sertare iar dupa Paste cred ca voi lua cam 1/2 de bucatarie pe care o va asambla,monta,sotul meu plus faianta KALIIIIII,MULTUMIM DIN SUFLET.....Dumnezeu sa ne tina in putere si sa avem posibilitatea sa facem cum dorim ca restul nu mai conteaza...cand 'om termina,'om termina |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mari pai tu faci pensiune, nu casa de locuit Glumesc, stiu ca ideea era sa stea si copii cu voi. Imi place lustra, iar "farfuria" e super, e ceva mai altfel si pune in evidenta lustra. Va cred ca este f greu, dar pas cu pas o sa fie si gata totul Sa stapanesti sanatoasa cuptorul si sa faci numai bunatati in el
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mari, imi place mult lustra si tot ceea ce faceti! Bravo si mult spor in continuare!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetele, va invidiez pentru entuziasmul vostru.spor in continuare sa aveti!
Eu stau si ma intreb de ce am inceput asa in Romania, as vinde-o daca nu s-ar impotrivi sotul. |
|
| Multumim, Bereea! Entuziasm nu mai am; tot ce-mi doresc e sa finalizam si sa ne mutam. Sunt sa-tu-la! Bine ca nu mi-am dat seama la ce ma inham atunci cand am inceput, ca altfel nu cred ca m-as mai fi apucat vreodata de construit. Speeeer sa ajung sa spun ca a meritat. Probabil ca va veni momentul cu cafeaua pe terasa si atunci le voi lasa pe toate in spate. Si copiii de-abia asteapta; entuziasmul lor, da, ma motiveaza. Bine, nu pot spune ca nu ma misca atunci cand vad ce frumos iese si ma gandesc ca am si mare noroc cu designerul fara de care chiar nu m-as fi descurcat - sau poate ca da, dar cu dublu de nervi - insa stressul si consumul nervos e foarte mare!
...Si eu ma intrebam de ce oare v-ati apucat de construit in tara daca tot nu aveti de gand sa va intoarceti... E pacat de toti banii ingropati acolo...
Edit: imi zicea cineva care lucreaza in constructii ca cei care nu termina in 5 ani, de obicei isi pierd motivatia si renunta sau amana pe termen lung. Initial nu am crezut... m-am gandit ca daca tot incepi, esti motivat sa si termini... insa acum tind sa-i dau dreptate. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Foarte frumoasa lustra MAri! Kali si cat mai aveti pana va mutate in casutza noua? |
|
| In august ne mutam da', sincer, nu cred ca terminam tot pana atunci. Termenele sunt ceva foooarte relativ in domeniul asta... |
|
|