Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| si eu sunt constipata am problema asta de dinainte sa ramin insarcinata.Am zile cind nu ies deloc si zile cind ies de 2 3 ori pe zi |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| REMEDIU FOARTE BUN PENTRU CONSTIPATIE:
HUMANA MILCHZUCKER - produs natural,pur,din lapte Recomandat tuturor categoriilor de varsta - de la sugari pana la adulti,inclusiv la gravide
Nu provoaca dependenta,dar e contraindicat diabeticilor.
Se poate folosi in loc de zahar,are gust mai putin dulce decat zaharul. Se folosesc la adulti 4 lingurite rase zilnic - se pot pune in mancaruri sau bauturi.
Pentru mai multe detalii , astept intrebari. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 10
| solutii constipatie incercate de mine. niste smochine (4 mari sau 6 mai mici) se pun intr-o cana si se toarna apa fierbinte peste ele. se acopera si se lasa pana dimineata, cand se bea lichidul pe stomacul gol si se mananca smochinele. supa o perioada, pana in juma de ora (la mine) gata cu constipatia (eu mi-am propus sa fac lucrul asta o zi da si una nu, sa vedem daca se regleaza de la sine) sau se mai poate si cu prune uscate, acelasi tratament, dar la mine nu a avut efect. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, dupa cum am postat si in alta parte, am si eu o intrebare..ce parere aveti despre duphalac se poate administra in timpul sarcinii? ( sun in primul trimestru, mai exact sapt 5-6) .Daca nu, as dori si eu informati depre produsul mentionat HUMANA MILCHZUCKER - produs natural,pur,din lapte Merci
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| nu am avut deloc probleme pana acum, desi prin carti spune ca ar putea aparea in trimestrul al treilea. ce-i drept mananc foarte multe fructe. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mananc foarte multe fructe, beau lichide si totusi...nu scap de constipatie nicicum. O idee, un sfat anti-asa ceva potrivit in sarcina? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Ai incercat sa mananci tarate? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| fdianamaria wrote:Mananc foarte multe fructe, beau lichide si totusi...nu scap de constipatie nicicum. O idee, un sfat anti-asa ceva potrivit in sarcina?
Si eu tot asa. Cateodata, cafeaua de dimineata, dar bauta in liniste si pe indelete |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| fdianamaria wrote:Mananc foarte multe fructe, beau lichide si totusi...nu scap de constipatie nicicum. O idee, un sfat anti-asa ceva potrivit in sarcina? Mie mi-a recomandat medicul de familie supozitoare cu glicerina o data la doua seri sau in fiecare seara( in functie de cum isi fac efectul), dar astept maine sa o intreb de doctorita ginecoloaga daca e ok. Intre timp, bag laptic cu 1,5% grasime si fulgi de ovaz dimineata. |
|
|