Profil: Constantin121277
Despre
Utilizator: Constantin121277
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, July 13, 2015
Ultima vizita: Monday, July 13, 2015 9:01 AM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Credite nevoi personale
Postat: Monday, July 13, 2015 8:57 AM
serarg wrote:
ma dor ochii de cate ore caut conditii si politici ale bancilor
maria,multumesc,acum mi*-am adus aminte ca amo rafuiala cu brd,am un cont de debit pe care nu l-am mai folosit,la expirare am anuntat ca nu vreau sa prelungesc contractul,iar acum ceva timp,faceam o depunere ptr serviciu si ma anunta ca am de plata 75 ron?!am ramas masca,de unde?cica administrare cont

Buna .
Pentru creditele de nevoi personale sfatul meu ca si lucrator in banca si om care se ocupa cu asa ceva este sa le agreati indiferent cat de scumpe ar parea la prima vedere pe cele in lei cu dobanda fixa , asa veti sti exact cu ce rata incepeti si cu ce rata terminati . Mai e un aspect foarte importantcautati promotiile bancilor si ofertele pentru domeniul de activitate al dumneavoastra . **** are acu promotie dobanda de 8.03 % pentru IT, telecomunicatii si farma la credite de nevoi personale in lei mai mari de 7000 euro echivalent in lei conditia obtinerii acestei dobanzi fiind incasarea salariului prin raiffeisen . Tot *** are acum pentru cei pasionati de it si telecomunicatii 24 rate fara dobanda la produsele Apple prin magazinele Flanco cu card de cumparaturi ***. In ce priveste produsele *** si consultanta va stau la dispozitie mesaj editat de moderator.