Constanta, spitale si doctori
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crys
Scris: Thursday, May 8, 2014 1:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
Buna ziua mamici,

Sunt o viitoare mamica si am nevoie de informatii privind doctorii din Constanta. Eu locuiesc in Medgidia insa n-as vrea sa nasc aici cu toate ca despre d-na doctor Belcin Anca si d-ul doctor Tona George am auzit numai lucruri bune. Teama de a naste la spitalul din Orasul Medgidia este data si de faptul ca sunt purtaoare a virusului hepatic B. Imi doresc ca nasterea sa fie atent supravegheata iar conditiile de igiena impecabile. Va rog sa ma ajutati cu numele unor doctori responsabili care ma poate indruma corect pe tot parcursul sarcinii
App. ce credeti despre clinica privata Euromaterna? Cum sunt doctorii de acolo?

Sper din tot sufletul ca sunt mamici din Constanta care nu vor ignora postul meu.

Va multumesc!
Nanny
Scris: Thursday, May 8, 2014 8:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Draga mea..Spitalul din Medgidia este foarte bine dotat. Iar doctorii mentionati de tine sunt destul de experimentati si capabili sa iti ofere informatiile de care ai nevoie. Nu inteleg de iti e teama?
Cat despre clinica mentionata de tine, si acolo sunt doctori destul de competenti. Unii dispusi sa iti ofere toata informatiile de care ai nevoie, alti mai grabiti. Insa in locul tau as alege Dr Belcin si Spitalul din Medgidia si daca vrei ...ia-o si ca pe o varianta economica rezonabila! Sarcina usurica!Cheek Kiss
Poti sa intri aici la gravidute!
http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---24.aspx?g=posts&t=16351
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.