Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mie mi se pare ca nu se potrivesc. La fusta asta ar merge alta bluza - nu ma refer la culoare ci la croiala sau nu stiu... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eileen
Mioara, albul mi se pare un pic cam...banal.Nu stiu, trebuie sa incerc dar n-am o bluzita pe alb potrivita.
Roxi, asa si mie , ceva parca nu merge... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cred ca tine de ansamblu...o bluza mai lejera la gat sau chiar peste umeri si putina maneca(poate tip ie?), mai ingusta pe talie si eventual fara nasturi cred ca ar echilibra tinuta. Ca si culoare, parca as incerca si negru |
|

| sau bustiera / corset cu multe accesorii la gat... |
|

| sousourel wrote:Cred ca tine de ansamblu...o bluza mai lejera la gat sau chiar peste umeri si putina maneca(poate tip ie?), mai ingusta pe talie si eventual fara nasturi cred ca ar echilibra tinuta. Ca si culoare, parca as incerca si negru
Daca ai sti cat am batut magazinele si nu gasesc nimic care sa ma multumeasca.Cred ca am o blizita neagra mai mulata , am sa o imbrac sa vad daca imi place cum sta.Multumesc
Roxy, corsetul nu e stilul meu pentru ca nu pot renunta la sutien si e urat sa se vada bretelele |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Stiu cum e! Mi se intampla si mie cand caut ceva anume. Lasa ca o sa apara ea, bluzita |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ooooo, de cate ori nu am patit si eu asa!! ...Deci te inteleg perfect!
Nu as putea spune ca nu se potriveste combinatia facuta dar nici ca e waw! Imi dau seama la ce te gandesti insa nu am nicio idee de model. Poate nu ar fi rau nici sa iesi din gama alb-negru-rosu si sa spargi monotonia ( tinand cont ca alb si negru nu sunt culori si nu ar face altceva decat sa echilibreze restul iar in felul asta ar iesi in evidenta si bata rochiei care se pierde in foto... si e pacat ).
O varianta indrazneata - dar care mie imi place mult - e combinatia de rosu cu portocaliu ( vezi prima foto de la povestea despre cum asortam rosu ).
http://www.divahair.ro/moda/sfaturi_din_moda/ghidul_de_asortare_a_culorilor
|
|

| Daaa, e faina rau! Stii ca ma gandisem si eu la portocaliu si chiar la galben, dar...trebuie sa incerc!Multumesc |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ma introduc si eu in discutie cu bluzita rosie sincer stilul ei nu se potriveste cu fusta.As accepta si ideea lui Kali dar totusi nu sunt prea sigura ca este o combitatie buna ci doar interesanta.Eu recomand din contra o bluzita clasica alba cu buline negre dar cel mai mult as recomanda o bluzitza clasica neagra cu buline albe destul de eleganta ..daca cauti ceva care sa atragi atentia ...va fi o tinuta clasica Chanel .Incearca si astept sa vad daca ti-a placut.Si o bluzita galnena ar fi interasanta dar depinde ce model..trebuie macar sa aiba aceeasi material ca sa aiba ceva in comun.poate gasesc ceva fotografii sa-ti pun. |
|

| Am s aincerc si ideea ta, Shirel.Multumesc!
sincera sa fiu, am intrat un pic in ceata , am fost ieri la magazinul de unde am cumparat-o si am intrebat daca n-are nimic potrivit de asortat pentru fusta.Mi-au recomandat un sacou in dungi alb-negru si cu ecva rosu, dar eu vrea pentru vara, nu pentru primavara.Rabdare! |
|

| Orice decizie iei , sa ne arati si noua! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cateva fotografii cu bluze care s-ar c-am potrivi ..am ales mai mult alb -negru fiindca iubesc tare combinatia asta.Printre fotografii este si o fusta cu un model national romanesc daca ai gasi asa ceva Bereea cu acest model intr-o bluza alba ca o iie ar fi super potrivita daca vrei ceva mai ciudat si iesit din comun.Sper sa reusesc sa atasez fotografii. shirel attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu cred ca bluza rosie se potriveste perfect...acum o vad mai bine pe laptop decat pe telefon.Imi place combinatia. |
|

| shirel wrote:Cateva fotografii cu bluze care s-ar c-am potrivi ..am ales mai mult alb -negru fiindca iubesc tare combinatia asta.Printre fotografii este si o fusta cu un model national romanesc daca ai gasi asa ceva Bereea cu acest model intr-o bluza alba ca o iie ar fi super potrivita daca vrei ceva mai ciudat si iesit din comun.Sper sa reusesc sa atasez fotografii.
Multumesc de idei, Shirel! Pana la urma gasesc eu ceva potrivit |
|

| t-mihaela wrote:Eu cred ca bluza rosie se potriveste perfect...acum o vad mai bine pe laptop decat pe telefon.Imi place combinatia.
Sincera sa fiu, poza nu e chiar reusita, trebuie sa o mai imbrac si sa ma oglindesc putin |
|
|