Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Se spune ca haina face pe om, dar si omul pe haina. Exista o gramada de trucuri si sfaturi cu care va pot ajuta sa va imbracati, pentru a va simti de milioane. Stilul pe care il alegeti va poate afecta imaginea si felul in care sunteti perceputi de catre ceilati.
Fiecare femeie are defectele sale. Aceste sfaturi si idei sunt pentru acelea dintre voi care isi accepta defectele, dar doresc sa le minimalizeze. Nu uitati sa stati drepte, sa aveti o postura frumosa si sa fiti gratioase. Nu doar ca o sa pareti mai inalte, dar o sa fiti radiante si pline de incredere in voi inseva.
Cunoasteti-va corpul si ceea ce va sta bine. Folositi experienta pe care ati acumulat-o si aveti incredere in intuitia dumneavostra, cateodata frumusetea si eticheta vin in mod natural. Fiti libere sa experimentati!
Incercati sa aveti in garderoba dumneavoastra destule culori si taieturi neutre, pe care sa le asortati la orice;
Purtati de cateva ori pantofii pe care i-ati ales pentru o ocazie speciala;
Aplicati parfumul inainte de a va imbraca, pentru a preveni patarea hainelor;
Nu va dezgoliti de tot. Pastrati si putin mister in look-ul dumneavoastra;
Deblocati fermoarele blocate cu o lumanare sau cu o bucata de sapun;
Daca nu va plac hainele care se electrizeaza, nu cumparati nimic care sa contina mai mult de 5% Lycra;
Pielea are tendinta sa se intinda, deci cumparati-va pantalonii din piele cu o marime mai mica;
Imbracati-va monocolor pentru a obtine un efect de slabire. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cum anume se deblocheaza fermoarele cu lumanare sau sapun? Ca nu ma pricep |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Mai stiu si eu ceva si anume: guma de mestecat prinsa pe haine se ia ( dezlipeste ) folosind acetona. Tot cu acetona poti sa inlaturi vopseaua de pe haine.
Cum anume se deblocheaza fermoarele cu lumanare sau sapun? Ca nu ma pricep chestia asta nu o stiu nici eu! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Pai cred ca fermoarul se deblocheaza daca picuri un strop de sapun lichid in el, nu? Si cu sapun solid sau lumanare il ajuti sa alunece mai usor. N-as avea curaj sa picur lumanare pe fermoar ca nu stiu daca-l mai scot perfect de pe material.
Apoi partea cu " nu va dezgoliti de tot" ar trebui invatata de acasa, sa faca parte din cei 7 ani de acasa. Noi cand facem angajari avem parte de o abundenta de sani si picioare lungi si goale. Parca ar fi casting la un film sau la o reclama. Si la preselectie mai stau si baietii de la atelier care bineanteles voteaza toate tzatzalicele ce defileaza prin fata lor.
S-ar putea sa se duca guma cu acetona dar trebuie probat intai materialul pe dos. Eu am avut smoala lipita pe o fusta, a iesit foarte bine cu acetona dar surpriza: materialul s-a decolorat usor dar vizibil de la acetona |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Pai cred ca fermoarul se deblocheaza daca picuri un strop de sapun lichid in el, nu? Si cu sapun solid sau lumanare il ajuti sa alunece mai usor. N-as avea curaj sa picur lumanare pe fermoar ca nu stiu daca-l mai scot perfect de pe material.
Apoi partea cu " nu va dezgoliti de tot" ar trebui invatata de acasa, sa faca parte din cei 7 ani de acasa. Noi cand facem angajari avem parte de o abundenta de sani si picioare lungi si goale. Parca ar fi casting la un film sau la o reclama. Si la preselectie mai stau si baietii de la atelier care bineanteles voteaza toate tzatzalicele ce defileaza prin fata lor.
S-ar putea sa se duca guma cu acetona dar trebuie probat intai materialul pe dos. Eu am avut smoala lipita pe o fusta, a iesit foarte bine cu acetona dar surpriza: materialul s-a decolorat usor dar vizibil de la acetona
Eu m-am asezat pe scaun in prima zi de liceu si spre surpriza mea cineva pusese guma de mestecat pe scaun. Stiu ca m-a trimis diriginta la cabinet si doctorita m-a curatat cu acetona. Nu-mi aduc aminte sa se fi decolorat pantalonul. |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Daca, din greseala, v-a cazut ceara pe un material, o scoateti punand o bucata de ziar deasupra petei si dati cu fierul incalzit peste ziar. Ceara se va topi si va fi absorbita de ziar (care-i musai sa fie din ziua in care scoateti pata ! -glumesc, sa n-o luati de buna!). Asa ca, daca veti incerca sa faceti sa alunece un fermoar cu ajutorul unei picaturi de ceara, nu-i nici o problema daca se pateaza putin! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 262
| Anaida wrote:Daca, din greseala, v-a cazut ceara pe un material, o scoateti punand o bucata de ziar deasupra petei si dati cu fierul incalzit peste ziar. Ceara se va topi si va fi absorbita de ziar (care-i musai sa fie din ziua in care scoateti pata ! -glumesc, sa n-o luati de buna!). Asa ca, daca veti incerca sa faceti sa alunece un fermoar cu ajutorul unei picaturi de ceara, nu-i nici o problema daca se pateaza putin! Eu am niste pantaloni de-ai sotului care s-au patat cu ceara de la Paste anul trecut. Am incercat cu ziar sa scot ceara, dar tot a ramas patat. Am insistat, dar nu reusesc sa scot petele. Am pus si Vanish, dar tot degeaba. Practic nu mai e ceara pe pantaloni, dar au ramas urme de la ceara? Ce sa fac cu ei? Mie-mi placeau foarte mult, de aceea nu i-am aruncat inca. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Scamele de pe hainele inkise la culoare ies cu o bucata de scotch presata apoi trasa. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| evelina27m wrote: Eu am niste pantaloni de-ai sotului care s-au patat cu ceara de la Paste anul trecut. Am incercat cu ziar sa scot ceara, dar tot a ramas patat. Am insistat, dar nu reusesc sa scot petele. Am pus si Vanish, dar tot degeaba. Practic nu mai e ceara pe pantaloni, dar au ramas urme de la ceara? Ce sa fac cu ei? Mie-mi placeau foarte mult, de aceea nu i-am aruncat inca. Cu Vanish Oxy granule (1 masura dizolvata la 100ml apa) ai incercat? Eu am reusit sa scot si pete mai vechi de pe haine, dar din mai multe incercari. Nu ca i-as face reclama dar sunt foarte multumita de el. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 262
| N-am incercat, decat cu vanish solutie. O sa incerc - am auzit ca e mai puternic granule. |
|

| 10 trucuri pentru a parea mai inalta si mai slaba...
1. Opteaza pentru tinute monocromatice. Ele iti vor uniformiza look-ul si astfel vei parea mai inalta. Insa uni nu inseamna neaparat plictisitor. Evita costumele deux-pieces, care te vor face sa arati precum un manechin din vitrina. Combina texturile si nuantele... Astfel poti asorta tricotajului cu satenul, pielea sau chiar bumbacul.
2. Piesa "de deasupra", adica trenchiul, sacoul sau geaca, poate contrasta cu restul tinutei tale. Cu cat atragi mai mult atentia asupra ei, cu atat vei parea mai inalta.
3. Lasa puloverele, gecile sau paltoanele descheiate la nasturi, pentru un efect vizual deosebit. Obtine efectul de alungire a gatului cu ajutorul bluzelor cu achiorul in forma de V, cat mai adanc posibil.
4. Orice dungi sau printuri trebuie sa fie verticale. Dungile sunt cele mai eficiente pentru crearea senzatiei de "silueta filiforma".
5. Alege esarfele sau fularele care au capelele foarte lungi si eventual de alta culoare decat restul tinutei.
6. Asorteaza intotdeauna dresul sau ciorapul cu port-jartier la culoarea pantofilor, a pantalonilor sau a fustei.
7. Evita curelele mari si late, care "te taie in doua" din punct de vedere optic si nu face greseala de a opta pentru doua elemente de vestimentatie foarte lungi. Este de recomandat ca proportiile sa contrasteze. O jacheta mai lunga "da bine" cu o fusta mai scurta, iar o jacheta mai scurta se alatura unei perechi de pantaloni.
8. Evidentiaza-ti decolteul cu ajutorul colierelor lungi si evita bluzele care se inchid la baza gatului si accesoriile de tip cravata.
9. Poarta mereu fuste care sunt mai mult lungi decat largi, iar daca esti mica de statura, asigura-te ca reduci dimensiunile tuturor elementelor tinutei tale: printuri mai mici, buzunare mai mici, etc.
10. Alege pantofii care au cel putin un cm de toc si cel mult... limita ti-o impun numai tendintele, gustul si confortul tau personal. Chiar si pantofii sport pot avea 2-3 cm in talpa, pentru ca nu strica sa fii frumoasa nici cand faci miscare! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Cum putem sa mascam burtica si soldurile ?
E recomandat in acest caz sa purtam haine mai largute sau dimpotriva, mai scurte si mai pe corp ? |
|

| Prea mult tesut adipos pe abdomen?
Atunci cand acumuleaza cateva kilograme, majoritatea femeilor se confrunta cu o depunere mai vizibila de tesut adipos pe abdomen. Daca este si cazul tau, pana vei reusi sa revii la greutatea dorita, evita sa porti topuri prea stramte, din materiale precum satin sau catifea sau pulovere mulate din lana. n cel mai bun caz, imbraca-te cu un taior si bluze cu decolteu in forma literei V, care distrag atentia de la abdomen si accentueaza decolteul (cam singura parte a corpului pe care cel mai multe dintre noi ne dorim sa fie mai ampla). De asemenea, alege bluze cu maneci lungi. In ceea ce priveste materialele, casmirul reprezinta o alegere inspirata, pentru ca este calduros, dar nu voluminos. Sunt recomandate culorile inchise, care creeaza impresia optica a unei siluete mai subtiri: visiniu, albastru inchis sau negru.
Prea mult tesut adipos pe coapse?
O idee ar fi rochia de lungime medie, cu decolteu in forma de V si cu maneci lungi. Chiar daca este putin mai stramta in jurul taliei, atentia celor din jur va fi atrasa de ansamblul corpului si nu de un aspect anume. Nu iti sugerez sa porti tocuri-cui, dar este de preferat sa optezi pentru o incaltaminte cu toc inalt. Da, chiar daca esti mai plinuta, pentru ca iti vor conferi mai multa incredere in tine si, dat fiind ca vor crea impresia optica a unui picior mai lung, silueta ta va parea mai subtire.
Si un ultim truc: accesoriile. Palarii, manusi, brose, coliere, cercei. Explicatia este simpla: daca cei din jur se uita la acestea, nu vor mai avea timp sa observe ceea ce nu ai vrea sa se vada, asa ca vei fi scutita de enervanta constatare "Parca te-ai mai ingrasat...".
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Help! Vreau sa-mi fac o tinuta de ocazie, si plutesc intr-un mare vid de idei. Aveti idee... ce se poarta, ce materiale, ce accesorii, nuante, stiluri... o idee, ceva? |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Idei, vreau idei, va rog, ca se apropie ocazia si croitorul nu-mi face daca are putin timp la dispozitie |
|
|