|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Este verde si bate spre inchis.....
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Marivic,rochia auperb de frumoasa !!Imi place culoarea ,tot!!!Incaltaminte eu as zice obligatoriu aurie si cu tot.Caut ceva poze si voi pune..de colier nu cred ca este nevoie doar ceva foarte finutz dar ai nevoie de cercei sau poate chiar o palarie superba .????asa ca sa-i lasi muti pe toti. |

| wau....palarie......nu m-am gandit..... Am un lantisor finut din aur si cercei lungi la fel....avand auriu pe umeri.....crec ca s-ar combina perfect,nu? Geanta micuta,plic...neagra ,merge?
|

| Gentutza merge neagra ,aurie ,verde inchis!!Da cercei lungi sunt perfecti ai grija numai sa nu fie prea sofisticati sa se prinda in materialul auriu de pe umeri. |

| am inteles...nu,nu sunt sofisticati.....au vreo 7 cm lungime.....am sa fac poza cu rochia si cu ei....si am sa pun aici pe forum,sa-mi zici ce parere ai....?!ok?multumesc mult
Am gasit-o.....Uite asa arata https://shop.nissa.ro/ro/produse/detalii/9695-Rochie-de-seara-RS8498 |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Cred ca ar merge bine asortata cu auriu/oro : pantofi sau sandale, poseta. Chiar se poarta auriul anul acesta. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| marivic wrote:wau....palarie......nu m-am gandit..... Am un lantisor finut din aur si cercei lungi la fel....avand auriu pe umeri.....crec ca s-ar combina perfect,nu? Geanta micuta,plic...neagra ,merge?
Dat fiind ca rochia este inchisa la gat nu cred ca ai nevoie de nimic. Poseta asortata cu pantofii, auriu ar fi perfect. |

| Multumesc mult,Brandusa..... |

| Asa am avut sandalele.....
 Geanta aurie si apoi m-am schimbat de sandale....(in parc) Si colierul asortat...
 Apoi ,aproape de miezul noptii m-am schimbat cu rochia din tafta gri-petrol,sanadalele negre si o parura din fulgi negri pe cap
 Va multumesc din suflet pentru idei,pentru sfaturi.... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Superba!!! |

| MULTUMESC Roxinthya |

| Marivic,ai fost superba !!Te-am admirat pe facebook!!Sandalele aurii o frumusetze si chestia aia neagra pe cap a fost o idee foarte buna!!Ce mai frumoasa si eleganta cum numai o soacra mare trebuie sa fie!!! |
|

| SHIREL,MULTUMESC DIN SUFLET Am avut si o palariuta foarte chic,neagra cu fulgi si cu parura,dar coafeza si fiica mea nu au vrut sa mi-o pun.....era neagra....Nu am gasit verde sau aurie.....Au zis ca arat ca la inmormantare Eu tare mi-as fi pus palariuta caci imi placea la nebunie....dar le-am convins cu aplicatia de fu7lgi si tot am pus ceva plus un pieptan auriu prinse buclele in el |
|
|