Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| gata ketchup-ul. a iesit foarte bun dar sotu' si-a bagat nasul in oala mea si a considerat ca nu e suficient de picant si l-a facut PREA picant. mai am in plan un concentrat de legume pt congelator si gata |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,am o intrebare pt voi!Ati pus vreodata ardei la uscat pt umplut la iarna?Mi a zis o matusa de a mea sa i leg pe o sfoara,sa i las sa se usuce intr un loc aerisit si iarna doar ce i iau de pe ata,ii dau intr un clocot si pe urma ii gauresc pt umplut.Ea spune ca s formidaili si isi pastreaza din gust destul de bine.Sunt cam sceptica.Voi ce spuneti?Ati incercat ? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Nici n-am auzit pana acum, darmite sa incerc. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| giulia_mamik wrote:Fetelor,am o intrebare pt voi!Ati pus vreodata ardei la uscat pt umplut la iarna?Mi a zis o matusa de a mea sa i leg pe o sfoara,sa i las sa se usuce intr un loc aerisit si iarna doar ce i iau de pe ata,ii dau intr un clocot si pe urma ii gauresc pt umplut.Ea spune ca s formidaili si isi pastreaza din gust destul de bine.Sunt cam sceptica.Voi ce spuneti?Ati incercat ? sunt o specie mai putin carnoasa, nu grasi. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Cred ca sunt aia capia. Giulia, incearca cu cativa sa vezi cum iese. Pacat ca citesc abia acum dupa ce am cules aproape tot de prin gadina, uite am sa incerc si eu iarna asta, sa vad daca gasesc sa cumpar un soi potrivit si incerc sa vad ce iese, chiar m-ai facut curioasa. Mama face in saramura si congelati, eu insa nu am incercat ca-i cumpar proaspeti chiar si iarna |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mi-am pus varza la murat, intreaga pt sarmale Ma bucur ca un copil ca am gasit recipient potrivit
Buli, m-am bagat la rosiile de la borcan dupa reteta ta, sunt un deliciu, aveam inima indoita ca le-am facut prea sarate sau ca nu tin bine, pfiuu ce bunatate au iesit |