Confuz
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihai1989
Scris: Tuesday, March 28, 2017 6:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/28/2017
Ce inseamna cand visezi ca te bati cu fostul iubit al actualei tale prietene?precizez ca am iesit "invingator" si la final mergeam pe strada amandoi si l am rugat sa fie sincer daca in tot acest timp cat ea este cu mine daca au mai avut contact unul cu altul fie ca sau vazut fie ca au mai vorbit gen pe telefon(fb,wapp,viber......etc)si raspunsul lui a fost NU.si in timp ce il intrebam apare o fata sa imi spuna ca a auzit ca am intrebat de ea si eu i am spus sa aiba putina rabdare ca vorbesc cu el,dupa raspunsul dat de el am simtit o oarecum liniste sufleteasca si in secunda urmatoare mi am intors privirea spre fata respectiva si am intrebato ce vrea a spus ca a auzit ca am intrebat de ea si dupa a inceput sa vorbeasca ce nu imi aduc aminte ca nu a durat mult ca am oprito eu din vorbind sarutand-o precizez ca individul dupa ce mi a raspuns la intrebare disparuse din peisaj.Am zis sa fiu cat mai explicit ca sa imi puteti da un raspuns cat mai sproape de adevar :| de ce am sarutato pe aceea fata habar nu am Big Surprise Imi iubesc prietena enorm de mult poate o iubesc mai presus de cat ma iubesc eu pe mine,chiar am cerut o de nevasta i am oferit inelul de logodna de doua lunihearts dar in ultima perioada de vreo 2 saptamani/jumate relatia noastra e cam tensionata ne certam aiurea msi din orice si incerc sa deschid subiectul sa vorbim sa facem cumva sa reparam ce nu e bine sa nu ajungem sa ne despartim,dar doar timpul va sti ce se va intampla.Va rog care va pricepeti la interpretari sa imi lasati parerea voastra ca sunt nedumerit di oarecum si pierdut Boredom
Alexandra1991
Scris: Friday, August 11, 2017 2:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Inseamna ca o iubesti foarte mult si nu iti poti lua gandul de la ea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.