Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am primit si eu un cadou de la sotul meu
mec ce frumoase sant ! am si eu forme si abia astept sa pun in aplicare |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Frumoase foc formele |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mec, excelenta idee pentru decorarea camerei unui copil! care ar fi compozitia gipsului, am si eu astfel de forme si poate intr-o zi ma chinuie si pe mine talentul artistic |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 55
| gipsul se face ca o pasta de dinti...dupa ce pui in forma atingi prin bataie forma de masa sa se aseze bine gipsul si sa iese aerul afara ca poate ramane gauri si cand scoti forma sa trebuiasca sa o plombezi |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| multumim de precizari! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Nuci decorative
Se pot folos si castane sau pietricele, conuri |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! Cam tarziu, dar am descoperit si acest forum. Se pare ca de mult timp nu s-a mai scris aici (din pacate pt mine). Imi doresc si eu sa realizez cate ceva pt casa, insa vad ca pozele de la inceputul forumului au fost inlaturate. Ma poate cineva ajuta? Din forumul cu crafturi pt copii am facut cate ceva pt camera fetitei, urma acum sa trec la lucruri mai... mari. Va multumes! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna seara! sunt noua pe acest forum si cum am vazut ca sunt multi oameni talentati aici, as vrea sa va rog sa ma ajutati sa confectionez niste vaze pt o nunta. daca are idee cineva cum se confectioneaza vaza de mai jos rog sa-mi dea de veste. multumesc |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu mi-am achizitionat cateva forme,mai trebuie sa cumpar gips si sa le fac,apoi sa le vopsesc carla attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carla abia astept sa vad figurinele facute de tine! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| mi s-a parut interesant ...nimic nu se arunca, totul se recicleaza http://picasaweb.google.com/anapaulita13/CDBordado# |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Idei
koko2008 attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| koko super idei mi-ai dat,am o gramada de rame goale |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| ingerash wrote:koko super idei mi-ai dat,am o gramada de rame goale
ce am strans ca un harciog.... va arat si voua |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2010 Mesaje: 129
| buna fetele! aveti maini de aur!felicitari!
as vrea sa fac si eu un tablou pt sufrageria mea. ma intereseaza pe ce fel de panza pot vopsi, ce fel de culori pot folosi....sau mai multe detali. nu am facut niciodata nimic de mana exceptand tricotatul...asa ca am nevoie de ajutor. |
|
|