Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristy wrote:Eu folosesc gips normal pt zugravit 0.5 $ kg merci Cristy. De asta am destul in casa ca mi-a ramas de la zugravit. Poate ma apuc si eu de ceva. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 55
| buna fetelor..eu am o mica afacere cu ornamente de gips ...o sa va mai arat cate ceva din pozele de pe site ,,,nu stiu daca pot pune siteul aici....si de asta folosesc gips de modelaj luat la sac de 40 kg dar cand nu gasesc iau si gips de constructii ca este acelasi dar nu este rezistent ca cel de modelaj ...am si gasit un site unde sunt matrite http://www.galeriart.ro/eShop/prodView.asp?idProduct=380...daca faceti gipsul mai subtire sa poata fii turnat puteti sa sculptati in el .
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mec multumesc frumos Ai o denumire de gips pentru modelat in engleza? Eu la mag de specialitate de unde imi iau toate materialele mi-au recomandat pentru forme gipsul normal, ar mai fi un praf dar este altceva, mai plastic si bineinteles mai scump.
Cat despre site, ar fi mai bine sa nu pui link-ul la site, ca sa nu se interpreteze ca reclama
Si un tablou pt sotul meu asa ca sa nu ma uite
(Cu aceasta ocazie tin sa-i multumesc lui Cute, pt realizarea lui in photoshop, restul a fost chiar floare la ureche )
Am folosit modeling paste, si 4 culori, negru, verde, bordo si argintiu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Frumos tabloul lui Haim! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Super Cristy! Esti o artista! Si Cute, deasemenea! Felicitari! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Waw ... super asa da cadou , esti foarte draguta Cristy mec esti o artista desavarsita , mi-ar place sa am asa vaza de flori |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Love it, cand doua artiste se unesc iese ceva frumos |
|
| Multumesc frumos
Tabloul urmator, am sa pozez si cum se face step-by-step
Am ceva proiecte frumoase rau, abia astept sa le fac |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Abia asteptam |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristy felicitari pentru tablou. E super. Abia asteptam sa vedem proiectele tale duse la bun sfarsit. Sunt sigura ca vor fi extraordinare. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cristy frumos tabloul pe care i l-ai facut cadou lui Haim!Esti foarte priceputa!La fel si Cute! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cristy,super tabloul.si rama si poza. esti o femeie de invidiat |
|
| super tabloul ,,,mi.ai dat o idee...am sa incerc ceva sper sa reusesc |
|
| Fetelor va multumesc |
|
| am pus doua din forme de gips care sunt facute nu in matrite pt asa ceva ci in forme care sunt in comert pt joaca copiilor cu nisip pe plaje...am si forme de fructe tot asa ..poate gasiti si voi si va folositi si de asa ceva |
|
|