Confectionarea de obiecte decorative
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mec2166
Scris: Wednesday, January 23, 2008 11:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/14/2007

aici am luat peturi de la suc de 2 litri am taiat partea de jos a sticlei si impreuna cu dopul pus la sticla am imbracat sticla in gips tot cu un cutit sa iese striatiile si am intors sticla cu dopul in jos dupa care i.am facut tot din gips un postament,,,,dupa uscare complecta am vopsitsi dat cu lac. au iesit vaze de flori unde poti pune si apa.
aici am imbracat caletuse de plastic de la smantana sau iaurt dupa ce in prealabil am dat jos manerul si am taiat partea de sus din exterior,,,dupa uscare le/am vopsit cu diferite culori...la fel poti imbrata orice fel de pahare de la iaurt sau chiar pahare de unica folosinta
ana78
Scris: Wednesday, January 23, 2008 11:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
mec2166 firstprize firstprize super frumoase pupici
Cristy
Scris: Wednesday, January 23, 2008 11:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Sa inteleg ca practic "ungi" gipsul pe forma? Dar el nu curge? Eu il prepar 1 cantitate apa 2 cantitate gips....dar curge.. atunci cum il "ung" pe forme?
Lacul folosit este impermeabil? Nu patrunge apa prin el? Din cate inteleg lacuiesti si partea interioara, daca le folosesti ca vaze, altfel gipsul se dizolva ras

Sunt ingenioase si foarte interesante, poate cand faci unul sa pozezi pasii ca sa ne lamurim putin, nu as vrea sa transform casa in altelier .. de gips ras pupici

Eu am si alte solutii pentru asta, de exemplu modeling paste ( este triplu la pret decat gipsul), este mai stabila .... la uns, cred ca am sa incerc pe o suprafata mica sa vad ce iese.

Draga Mec, mi-ai dat de lucru yes

Mi-au placut cele cu asemanarea copacului, nu stiu de unde sa "jumulesc" si eu un copac dar cred ca pot gasi o solutie pentru asta ras abia astept sa treaca urmatoarele 10 zile bounce bounce
mec2166
Scris: Thursday, January 24, 2008 12:25 AM
Nivel

gipsul il prepar mai gros de nu curge ,cam cum este pasta de dinti si cu un cutit o pun pe sticla de plastis de la suc,,,,scoarta de copac este din gips si vopsita cu maro,,,in interior nu dau cu lac ca las recipientul ce in imbrac cu gips asa ca poti pune linistita apa.o sa fac cateva poze ca sa intelegiti mai bine...daca gipsul este mai subtire nu este rezistent devine moale ca o creta

tehnica servetelului o folosesti?
Cristy
Scris: Thursday, January 24, 2008 12:37 AM
Nivel

OK, priceput cum este cu gipsul, am cutii patrate si ceva rotunde si ma pun pe treaba, daca zici ca il faci mai gros m-ai scos din ceata pupici

Ai vazut lucrarile mele, postate anterior???

Cum sa nu o folosesc technica cu servetelul ras folosesc si postere pe canvas, lemn fac tot felul de minunatii ras
delfinasa
Scris: Thursday, January 24, 2008 6:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mec, felicitari pentru lucrari!...bravo Sticlele imbracate traditional mi-au luat ochii love...Vreau sa fac si eu, ca am niste palinca de-acasa si ar arata super cand as turna-o dintr-o sticla din asta...nu mai zic de cadou, o sticla de vin romanesc sau de tuica/visinata/palinca asa frumos imbracata thumleft thumleft thumleft cool.
ingerash
Scris: Thursday, January 24, 2008 8:41 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sant super!!!!Esti talentata ....bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo
niciodata nu m-am gandit la ce se poate realiza din peturi .Felicitarile melefirstprize
Am gasit si eu ceva dragutflowers si cred ca voi incerca sa realizezcolors

ingerash attached the following image(s):
dscn2149_edited.jpgdscn2163_edited_1.jpgdscn2180_edited_3.jpgdscn2186_edited_1.jpgdscn2190_edited_1.jpgdscn2201_edited.jpgdscn4464_edited_1.jpg

Cristy
Scris: Thursday, January 24, 2008 10:29 AM
Nivel

Ingeras sunt interesante, eu le-as face ceva altfel, ceva gen costum popular ras
mec2166
Scris: Thursday, January 24, 2008 11:08 AM
Nivel

hai sa va mai arat ceva ....

este o rama facuta din gips......am facut un schelet din 4 crengute si am pus gipsc cu un cutie....l/am lasat la uscat.l/am vopsit cu noante de maro si lacuit dupa care am lipit cu pistocul de silicon crengute si restul ce se vede
Cristy
Scris: Thursday, January 24, 2008 12:30 PM
Nivel

Mec este frumoasa, eu as lasa-o ca rama pentru poze ras
ingerash
Scris: Thursday, January 24, 2008 3:29 PM
Nivel

Sant de acord cu ce zice Cristy bravo bravo bravo
esti talentatapupici
Cristy buna idee cu costumele nationaledance .Trebuie sa ma documentezclosedtopic
mec2166
Scris: Thursday, January 24, 2008 9:08 PM
Nivel

.va mai arat ce am facut cu o rama veche...am vopsito am batut cuie pe margine si am facutu cu ata din cui in cui in diferita directii dupa care am pus pe ea ce am crezut
ingerash
Scris: Friday, January 25, 2008 8:45 AM
Nivel

sant super bravo bravo bravo firstprize
MNiko
Scris: Friday, January 25, 2008 1:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mec, mi-ai dat o idee ca sa fac cu o rama care nu arata prea bine.

Am si eu o intrebare, fetelor. Ce fel de gips folositi? Cel care e pt zugravit sau e altul special?
Cristy
Scris: Friday, January 25, 2008 1:52 PM
Nivel

Eu folosesc gips normal ras pt zugravit 0.5 $ kgpupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.