Nivel: Membru
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 55
| aici am luat peturi de la suc de 2 litri am taiat partea de jos a sticlei si impreuna cu dopul pus la sticla am imbracat sticla in gips tot cu un cutit sa iese striatiile si am intors sticla cu dopul in jos dupa care i.am facut tot din gips un postament,,,,dupa uscare complecta am vopsitsi dat cu lac. au iesit vaze de flori unde poti pune si apa. aici am imbracat caletuse de plastic de la smantana sau iaurt dupa ce in prealabil am dat jos manerul si am taiat partea de sus din exterior,,,dupa uscare le/am vopsit cu diferite culori...la fel poti imbrata orice fel de pahare de la iaurt sau chiar pahare de unica folosinta
|
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 88
| mec2166 super frumoase |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Sa inteleg ca practic "ungi" gipsul pe forma? Dar el nu curge? Eu il prepar 1 cantitate apa 2 cantitate gips....dar curge.. atunci cum il "ung" pe forme? Lacul folosit este impermeabil? Nu patrunge apa prin el? Din cate inteleg lacuiesti si partea interioara, daca le folosesti ca vaze, altfel gipsul se dizolva
Sunt ingenioase si foarte interesante, poate cand faci unul sa pozezi pasii ca sa ne lamurim putin, nu as vrea sa transform casa in altelier .. de gips
Eu am si alte solutii pentru asta, de exemplu modeling paste ( este triplu la pret decat gipsul), este mai stabila .... la uns, cred ca am sa incerc pe o suprafata mica sa vad ce iese.
Draga Mec, mi-ai dat de lucru
Mi-au placut cele cu asemanarea copacului, nu stiu de unde sa "jumulesc" si eu un copac dar cred ca pot gasi o solutie pentru asta abia astept sa treaca urmatoarele 10 zile |
|
| gipsul il prepar mai gros de nu curge ,cam cum este pasta de dinti si cu un cutit o pun pe sticla de plastis de la suc,,,,scoarta de copac este din gips si vopsita cu maro,,,in interior nu dau cu lac ca las recipientul ce in imbrac cu gips asa ca poti pune linistita apa.o sa fac cateva poze ca sa intelegiti mai bine...daca gipsul este mai subtire nu este rezistent devine moale ca o creta
tehnica servetelului o folosesti?
|
|
| OK, priceput cum este cu gipsul, am cutii patrate si ceva rotunde si ma pun pe treaba, daca zici ca il faci mai gros m-ai scos din ceata
Ai vazut lucrarile mele, postate anterior???
Cum sa nu o folosesc technica cu servetelul folosesc si postere pe canvas, lemn fac tot felul de minunatii |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mec, felicitari pentru lucrari!... Sticlele imbracate traditional mi-au luat ochii ...Vreau sa fac si eu, ca am niste palinca de-acasa si ar arata super cand as turna-o dintr-o sticla din asta...nu mai zic de cadou, o sticla de vin romanesc sau de tuica/visinata/palinca asa frumos imbracata . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sant super!!!!Esti talentata ....bravo niciodata nu m-am gandit la ce se poate realiza din peturi .Felicitarile mele Am gasit si eu ceva dragut si cred ca voi incerca sa realizez
ingerash attached the following image(s):
|
|
| Ingeras sunt interesante, eu le-as face ceva altfel, ceva gen costum popular |
|
| hai sa va mai arat ceva ....
este o rama facuta din gips......am facut un schelet din 4 crengute si am pus gipsc cu un cutie....l/am lasat la uscat.l/am vopsit cu noante de maro si lacuit dupa care am lipit cu pistocul de silicon crengute si restul ce se vede |
|
| Mec este frumoasa, eu as lasa-o ca rama pentru poze |
|
| Sant de acord cu ce zice Cristy esti talentata Cristy buna idee cu costumele nationale .Trebuie sa ma documentez |
|
| .va mai arat ce am facut cu o rama veche...am vopsito am batut cuie pe margine si am facutu cu ata din cui in cui in diferita directii dupa care am pus pe ea ce am crezut |
|
| sant super |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mec, mi-ai dat o idee ca sa fac cu o rama care nu arata prea bine.
Am si eu o intrebare, fetelor. Ce fel de gips folositi? Cel care e pt zugravit sau e altul special? |
|
| Eu folosesc gips normal pt zugravit 0.5 $ kg |
|
|