Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cristy wrote:Interesante idei Fialka ...
da si foarte frumoase!
Cristy wrote:... Din ce sunt facute scoicile? Sau mai bine zis cum?
Probabil ca sunt scoici pictate. Eu am vazut la vanzatorii ambulanti de pe litoral scoici asa mari, bineinteles ca nu erau pictate.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/7/2007 Mesaje: 54
| Scoicile sint pictate cu vopsele acrilice.Le poti cumpara de pe plaja...dar eu le colectionez dupa ce maninc continutul lor (aici la Italia se maninca mult peste). |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Fialka wrote:Scoicile sint pictate cu vopsele acrilice.Le poti cumpara de pe plaja...dar eu le colectionez dupa ce maninc continutul lor (aici la Italia se maninca mult peste).
Tu le-ai vopsit? Arata superb, de altfel si sticlele imi plac la nebunie, poate fac un mic proiect cu copii, dar nu voi lipi nasturi ci material EMA |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/7/2007 Mesaje: 54
| daca stiti a croseta, va propun confectionarea unei cutiute pentru maruntisuri...sau puteti folosi ideea si ca bomboniera.Aveti nevoie de o cutie care o imbracati in tetut crosetat, o decorati cu flori crosetate,etc.
P.S. exemplele de craft le gasesc in alta parte, in imaginile atasate pe forum obiectele nu sint facute de mine. |
|
| Frumoase idei |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Foarte frumoase toate obiectele decorative.Cel mai mult mi-a placut pictura pe sticla; m-ar tenta insa nu stiu daca am atata rabdare sa "pigulesc"...si mai ales talent. |
|
| Iata inca cateva din obiectele facute de mine, sunt facute pentru a-mi decoara casuta
Tiganca este preferata mea
Materialele folosite
- modeling paste - servetele, postere - lacuri StepI - StepII (un lac care se crapa, ceva in genul crackel) - tulip - glitter - culori acrilice - suprafetele folosit: lemn, canvas Cristy attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Foarte frumoase, Cristy! Mie imi place tabloul cu margarete; imi inspira atata seninatate... E ... solar! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cristy sunt super! Esti o maestra! Vreau si eu talent si rabdare si buna-vointa! |
|
| Tabloul cu margarete este intradevar frumos, nu stiu de ce mi s-a parut prea .... simplu
Multumesc de aprecieri fetelor |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cristy, cateodata, simplitatea e atat de frumoasa! Eu prefer lucrurile simple; mi se par aerisite si de bun gust! |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Cristy, cateodata, simplitatea e atat de frumoasa! Eu prefer lucrurile simple; mi se par aerisite si de bun gust!
Asa este, mie mi-a facut placere sa il fac l-am vazut in ochii mei frumos |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristy, foarte frumos. Sunt de acord cu Lenus. Uneori frumusetea vine din simplitate, din puritate! La mai mare! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristy, n-am cuvinte decat de lauda. Si subscriu la ce a spus Mariuta. |
|
| Multumesc frumos
Eu as vrea rabdarea sa termin un pulover impletit ca la astea ma fura timpul rau imi mai place sa le fac |
|
|