Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru infiintarea unei gradinite particulare, ce conditii se cer, ce acte, cam cat costa, ce avize etc. In mediu urban, spatiu inchiriat. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Buna intrebare, Diana, si pe mine ma intereseaza! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| inainte sa va inscrieti copilasul intr-o gradinita particulara ar fi bn sa studiati foarte bine conditiile pe care vi le ofera caci sunt multe gradinite care au materialel didactice afisate doar ca sa ia ochii parintilor dar de fapt acele cutii de jocuri sunt goale sau noi si nu sunt lasati copiii sa puna manauta pe ele sa nu le strice...ca sa nu cumpere altele pt a le arata parintilor, nu conteaza doar taxa si cateva vorbe pe care eu va sfatuiesc sa nu le credeti fara sa le verificati, vorbesc atat in calitate de mama cat si in calitate de educatoare la gradinita particulara...imi pare atat de rau pt parintii care dau foarte multi bani pe taxe iar copiii lor nu sunt ingrijiti bine sau li se da sa manance paine cu margarina iar la meniu scrie tartina cu cine stie ce...sunt lasati uzi...celor mici cu scutece le sunt schimbate acestea la venirea parintilor pentru a putea lua si ele acasa pentru copii lor...sunt foarte multe nereguli in MULTE gradinite particulare dar noi, educatoarele suntem puse sa semnam un act de confidentialitate pentru a nu spune ca majoritatea proprietarilor sunt foarte zgarciti incat amesteca laptele winny sau cel mai ieftin de pe piata cu apa pentru a lungi cantitatea...iar parintilor li se spune ca au baut lapte zuzu sau alta firma de calitate...se joaca cu jucarii sparte...ingrozitor ce am putut observa in unele gradinite...parintii sunt mintiti la maxim...imi pare rau pt acei copilasi care acasa sunt tratati ca niste printisori cu tot ce este mai bun iar la gradinita, cu toate ca dai multi bani , ii dau copilului tau alimente nr 1! cele mai slabe calitativ...asta din cauza taxei pe care trebuie sa o plateasca pentru kiria gradinitei sau pentru nevoi personale...nu mi se pare normal ca cei mici sa plateasca pentru ratele altora...incercati sa faceti vizite neanuntate pentru a vedea in ce stadiu se afla educatia pe care aceea gradinita se obliga sa vi-o ofere...nu va lasati copiii pe mainile unor oameni fara scupule care fac tot ce este necesar sa dea cat mai putin si sa ia cat mai mult... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| mya_bari wrote:inainte sa va inscrieti copilasul intr-o gradinita particulara ar fi bn sa studiati foarte bine conditiile pe care vi le ofera caci sunt multe gradinite care au materialel didactice afisate doar ca sa ia ochii parintilor dar de fapt acele cutii de jocuri sunt goale sau noi si nu sunt lasati copiii sa puna manauta pe ele sa nu le strice...ca sa nu cumpere altele pt a le arata parintilor, nu conteaza doar taxa si cateva vorbe pe care eu va sfatuiesc sa nu le credeti fara sa le verificati, vorbesc atat in calitate de mama cat si in calitate de educatoare la gradinita particulara...imi pare atat de rau pt parintii care dau foarte multi bani pe taxe iar copiii lor nu sunt ingrijiti bine sau li se da sa manance paine cu margarina iar la meniu scrie tartina cu cine stie ce...sunt lasati uzi...celor mici cu scutece le sunt schimbate acestea la venirea parintilor pentru a putea lua si ele acasa pentru copii lor...sunt foarte multe nereguli in MULTE gradinite particulare dar noi, educatoarele suntem puse sa semnam un act de confidentialitate pentru a nu spune ca majoritatea proprietarilor sunt foarte zgarciti incat amesteca laptele winny sau cel mai ieftin de pe piata cu apa pentru a lungi cantitatea...iar parintilor li se spune ca au baut lapte zuzu sau alta firma de calitate...se joaca cu jucarii sparte...ingrozitor ce am putut observa in unele gradinite...parintii sunt mintiti la maxim...imi pare rau pt acei copilasi care acasa sunt tratati ca niste printisori cu tot ce este mai bun iar la gradinita, cu toate ca dai multi bani , ii dau copilului tau alimente nr 1! cele mai slabe calitativ...asta din cauza taxei pe care trebuie sa o plateasca pentru kiria gradinitei sau pentru nevoi personale...nu mi se pare normal ca cei mici sa plateasca pentru ratele altora...incercati sa faceti vizite neanuntate pentru a vedea in ce stadiu se afla educatia pe care aceea gradinita se obliga sa vi-o ofere...nu va lasati copiii pe mainile unor oameni fara scupule care fac tot ce este necesar sa dea cat mai putin si sa ia cat mai mult...
Nu de asta era vorba aici ci de ce acte sunt necesare pentru a deschide o gradinitza particulara.Sorry! |