Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Alina, sunteti superbe! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Multumim mult. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alina, sunt superbe pozele alese de tine pentru concurs, dar cele in care e si Sasha emana o caldura speciala.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| taki super |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Quote:Se vor acorda note pentru : •tinuta aleasa pentru plimbare (care trebuie sa fie potrivita situatiei respective) •îmbracaminte / încaltaminte (nota de la 1 la 5) •machiajul ales (nota de la 1 la 5) •coafura (nota de la 1 la 5) •imaginea de ansamblu (nota de la 1 la 5)
Nota finala acordata de catre un membru pentru o persoana înscrisa la concurs va fi suma celor de mai sus.
eu aici am cateva intrebari, legate de votare:
- pt tinuta presupun ca e tot de la 1 la 5... sau e acelasi lucru cu imbracaminte/incaltaminte, e de fapt un singur punct acolo? - scriem direct punctajul (suma notelor) sau trebuie sa detaliem? - dam un punctaj fiecarei participante? (daca e cu note, presupun ca nu e ca la vot, unde votezi o singura persoana)
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Quote:.....Nota finala acordata de catre un membru pentru o persoana înscrisa la concurs va fi suma celor de mai sus.
Eu cred ca ne alegem pe cine votam si ii dam: - 3 puncte ptr tinuta - 4 puncte ptr machiaj - 4 ptr coafura - 5 ptr imaginea de ansamblu. Punctaj final pentru respectiva concurenta: 16 puncte.
Eu asa am inteles; nu spune "pentru fiecare persoana inscrisa", ci doar "pentru o persoana inscrisa" |
|
| Daca e cu note si nu cu voturi parca mi se pare mai logic sa dai nota fiecarei participante.. de ex. x merita 16, y merita 17... iar scorul final sa fie suma sau media... Altfel era suficient sa fie doar votul, ca alegi persoana care-ti place cel mai mult, deci e logic ca ii dai notele cele mai mari, e clar ca va castiga cea cu mai multe voturi.. cred eu.. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| bulibuli wrote:eu aici am cateva intrebari, legate de votare: - pt tinuta presupun ca e tot de la 1 la 5... sau e acelasi lucru cu imbracaminte/incaltaminte, e de fapt un singur punct acolo? - scriem direct punctajul (suma notelor) sau trebuie sa detaliem? - dam un punctaj fiecarei participante? (daca e cu note, presupun ca nu e ca la vot, unde votezi o singura persoana)
Se vor acorda note pentru : •tinuta aleasa pentru plimbare (care trebuie sa fie potrivita situatiei respective) •îmbracaminte / încaltaminte (nota de la 1 la 5) •machiajul ales (nota de la 1 la 5) •coafura (nota de la 1 la 5) •imaginea de ansamblu (nota de la 1 la 5)
Nota finala acordata de catre un membru pentru o persoana înscrisa la concurs va fi suma celor de mai sus.
Raspuns:
1. Tinuta aleasa este de fapt nota finala si va fi suma celorlalte. 2. Imbracaminte / incaltaminte - se va acorda o nota de la 1 la 5, unde 5 este nota maxima, in functie de comoditate, aspect, etc, etc 3. Machiajul - o nota de la 1 la 5 4. Coafura - o nota de la 1 la 5 (coafura poate de exemplu sa fie foarte frumoasa, dar sa nu se potriveasca situatiei respective, caz in care nota poate fi si 1) 5. Imaginea de ansamblu - o nota de la 1 la 5. Cand va uitati in ansamblu la poze, care este prima nota pe care vreti sa i-o dati persoanei respective.
Punctajul se va acorda de cei care voteaza detaliat, pentru fiecare persoana inscrisa in concurs in parte.
Cea care va avea cea mai mare nota finala va castiga concursul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fetelor, mai bine veniti cu pozici ca mai sunt doar cateva zile. Macar sa-si aiba rost votarea |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Hai sa nu o las singura pe Taki!
Imagine de ansamblu

Una de aproape

Si una la alegere
 |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| raly arati super!Mult succes! |
|
| Raly, chiar daca te-a prins ploaia, tot frumoasa esti |
|

| Ingeras,Buli |
|
| Vin si eu, o plimbareata si jumatate, nu stiu de ce ma mai agit asa mult pentru casa, ca tare nu-mi place sa stau in ea
1. 
2. 
3. 
|
|

| Buli,cum sa nu apari tu aici la plimbarica,cand tu ne delectezi cu plimbarile tale! |
|
|