CONCURSUL LUNII FEBRUARIE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ligia27
Scris: Friday, February 3, 2012 7:57 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
Mesaje: 1340
ana dar ce ai pus tu in galustele?
Ana
Scris: Friday, February 3, 2012 8:23 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Am zbatut ouale bine am presarat sare si am adaugat in ploaie grisul.
oanamaria
Scris: Saturday, February 4, 2012 10:12 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Ana ma bucur ca ti-au placut si cu timpul vei prinde smecheria si o sa-ti iasa pufoase .computerlove
bereea
Scris: Saturday, February 4, 2012 12:41 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Ana wrote:
Am zbatut ouale bine am presarat sare si am adaugat in ploaie grisul.


data viitoare pune si o lingura de ulei dupa ce zbati albusurile.Albusurile se zbat separat - nu se pune deloc sare - apoi se pune 1-2 linguri ulei, galbenusurile si grisul.
ligia27
Scris: Saturday, February 4, 2012 1:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
Mesaje: 1340
bereea wrote:


data viitoare pune si o lingura de ulei dupa ce zbati albusurile.Albusurile se zbat separat - nu se pune deloc sare - apoi se pune 1-2 linguri ulei, galbenusurile si grisul.


eu tot asa fac doar cu completarea ca la 1 ou pun 4 linguri de gris.
Ana
Scris: Saturday, February 4, 2012 2:21 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
bereea wrote:


data viitoare pune si o lingura de ulei dupa ce zbati albusurile.Albusurile se zbat separat - nu se pune deloc sare - apoi se pune 1-2 linguri ulei, galbenusurile si grisul.
multumesc Brandusa.pupici
bereea
Scris: Saturday, February 4, 2012 4:40 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Eu pun grisul la ochi, amestecand si asteptand sa se umfle.
ingerash
Scris: Saturday, February 4, 2012 7:06 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Eu pun ouale intregi,sare,putin ulei si gris,iar dupa ce le pun in supa,adaug un pahar de apa rece,mereu mi-au iesit.
Chiar am facut azi supaessen

oanamaria
Scris: Saturday, February 4, 2012 7:11 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Ingeras ce bine arata si ce pofta mi-ai facut iar !firstprize
Petronella
Scris: Saturday, February 4, 2012 7:54 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Mesaje: 944
Dragelor ma faceti sa musc din monitor la bine arata supele voastre !newclap
ingerash
Scris: Saturday, February 4, 2012 8:17 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Poftiti dragele mele la supacomputerlove computerlove pupici pupici
Ana
Scris: Saturday, February 4, 2012 9:32 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Offf ma faceti sa incerc iar,saptamana ce vine,pai nu o fi eu cea mai nepriceputa sa nu-mi iasauff

Ingeras arata tare bine love
ingerash
Scris: Saturday, February 4, 2012 9:44 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Ana si eu intrebam acum ceva timp pe forum,dupa multe rateuri am reusit.Nu te descurajapupici computerlove
Ana
Scris: Saturday, February 4, 2012 10:03 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Mihailoveyou
mama_Sonyei
Scris: Saturday, February 4, 2012 10:38 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/24/2006
Mesaje: 1062
Ana, nici mie nu mi-au iesit din prima, nu dispera...

Eu separ albusurile, le bat bine spuma, apoi doar vars galbenusurile peste si incep sa torn in ploaie grisul (eu nu pun ulei, evit cat pot de mult grasimile), cand s-a facut cam de consistenta piureului de fructe pentru bebe sic nu mai pun gris si le las sa se umfle cateva minute pana fierbe supa in clocot...

Secretul este sa folosesti o lingurita mica si supa sa clocoteasca bine cand le pui, pentru ca ele se vor umfla, iar apoi le lasi sa fiarba si poti sa le si intorci cu o lingura, apoi sa le stingi focul si sa le stropesti cu o cana de apa rece cand vezi ca incep sa coboare spre fundul oalei de supa... apoi pui verdeata si pui capacul si le lasi sa se stampere... incearca si spune-ne cum au iesit thumright

Ingerash arata minunat galustile tale si supa cred ca este delicioasa newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.