Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ana dar ce ai pus tu in galustele?
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Am zbatut ouale bine am presarat sare si am adaugat in ploaie grisul. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ana ma bucur ca ti-au placut si cu timpul vei prinde smecheria si o sa-ti iasa pufoase . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ana wrote:Am zbatut ouale bine am presarat sare si am adaugat in ploaie grisul.
data viitoare pune si o lingura de ulei dupa ce zbati albusurile.Albusurile se zbat separat - nu se pune deloc sare - apoi se pune 1-2 linguri ulei, galbenusurile si grisul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| bereea wrote:
data viitoare pune si o lingura de ulei dupa ce zbati albusurile.Albusurile se zbat separat - nu se pune deloc sare - apoi se pune 1-2 linguri ulei, galbenusurile si grisul.
eu tot asa fac doar cu completarea ca la 1 ou pun 4 linguri de gris. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:
data viitoare pune si o lingura de ulei dupa ce zbati albusurile.Albusurile se zbat separat - nu se pune deloc sare - apoi se pune 1-2 linguri ulei, galbenusurile si grisul.
multumesc Brandusa. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu pun grisul la ochi, amestecand si asteptand sa se umfle. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu pun ouale intregi,sare,putin ulei si gris,iar dupa ce le pun in supa,adaug un pahar de apa rece,mereu mi-au iesit. Chiar am facut azi supa
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras ce bine arata si ce pofta mi-ai facut iar ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Dragelor ma faceti sa musc din monitor la bine arata supele voastre ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Poftiti dragele mele la supa |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Offf ma faceti sa incerc iar,saptamana ce vine,pai nu o fi eu cea mai nepriceputa sa nu-mi iasa
Ingeras arata tare bine |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ana si eu intrebam acum ceva timp pe forum,dupa multe rateuri am reusit.Nu te descuraja |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Miha |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Ana, nici mie nu mi-au iesit din prima, nu dispera...
Eu separ albusurile, le bat bine spuma, apoi doar vars galbenusurile peste si incep sa torn in ploaie grisul (eu nu pun ulei, evit cat pot de mult grasimile), cand s-a facut cam de consistenta piureului de fructe pentru bebe nu mai pun gris si le las sa se umfle cateva minute pana fierbe supa in clocot...
Secretul este sa folosesti o lingurita mica si supa sa clocoteasca bine cand le pui, pentru ca ele se vor umfla, iar apoi le lasi sa fiarba si poti sa le si intorci cu o lingura, apoi sa le stingi focul si sa le stropesti cu o cana de apa rece cand vezi ca incep sa coboare spre fundul oalei de supa... apoi pui verdeata si pui capacul si le lasi sa se stampere... incearca si spune-ne cum au iesit
Ingerash arata minunat galustile tale si supa cred ca este delicioasa |
|
|