|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Astazi a mers si Andrei la concursul de matematica Evaluare in Educatie, clasa I-a.
A fost singurul reprezentant al scolii la clasa I . S-a emotionat putin cand s-a vazut singurel in clasa impreuna cu copii de clasa a 2-a sau a 3-a, ca se gandea ca o sa ii dea si lui tot subiecte de clasa a 2-a . Doamna invatatoare a venit special pentru el sa il vada, sa il aseze in bancuta si sa ii ureze succes.
L-am instruit acasa, ca deh, a fost primul lui concurs, i-am spus sa nu se grabeasca, sa treaca peste o problema daca nu stie sa o faca si sa revina la sfarsit la ea, sa se verifice de 2-3 ori inainte sa dea lucrarea...
Am ramas in holul scolii sa il astept si bine am facut. Concursul dura 50 de min, dar dupa 25 de minute a venit o doamna supraveghetoare de la clasa unde a dat el concursul sa intrebe daca e cineva cu Camara. M-am speriat putin, ca ma gandeam ca o fi inceput sa planga pe acolo sau s-o fi panicat ca nu stie sa faca.
De fapt, doamna venise sa ma intrebe ce sa faca, daca sa il lase sa plece, ca a terminat in 15 min, vreo 10 min a mai stat si si-a mai verificat lucrarea si se plictisea si vroia acasa . I-am spus ca daca a facut tot (indiferent daca bine sau rau) sa il lase sa iasa.
Asa ca dragul meu Andrei, la primul lui concurs la matematica, a terminat in 15 min... Din ce zice el... ne asteptam la 100 de puncte, adica punctaj maxim, dar sa vedem...
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Si al meu a participat la mai multe concursuri de matematica, tot pentru clasa I, inclusiv Euclid unde a obtinut punctaj maxim. Ieri dimineata a participat la proba la matematica Evaluare in Educatie, a facut subiectele acasa asa cum le facuse la concurs si va obtine, cu siguranta, punctaj maxim. Parerea mea e ca au fost foarte, foarte usoare. Azi dupa ce termina temele ii voi da si subiectele de clasa a doua, sunt foarte curioasa sa vad ce face. Succes, Andrei!
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Bravo pentru micii matematicieni!
|
| Eu nu am vazut inca subiectele si el nu a mai stiut sa mi le spuna pe toate...
O sa vad cand se afiseaza rezultatul...
Felicitari si voua si succes !
|

| Multumim mult. Adriana, uite aici subiectele:http://www.evaluareineducatie.ro/client/files/1362215940+Clasa1_Subiecte_Matematica_2013E2.pdf
Tot aici pe site poti gasi si subiectele din ceilalti ani.
|
| Multumesc !
Acum l-am chemat langa mine sa vad ce a facut si se pare ca a facut corect tot ! Ce ma bucur ! Multumesc pentru subiecte !!! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Alex a obtinut 100 puncte, ca si la romana...noua ne-a trimis doamna invatatoare punctajul, scoala noastra fiind centru acreditat... Pe site, se va afisa in curand clasamentul... Oricum, mai avem de trecut un hop in mai si-apoi la faza competitionala. Succes si voua! |
| Leut, cum pot sa fac si eu rost de rezultate? Ma tot uit pe site la ei, dar inca nu au afisat nimic...
Felicitari Alexandrei !!!
|

| Tot de la scoala am luat si noi rezultatele. S-au afisat si pe site-ul scolii. Adriana, pe site-ul oficial se vor afisa rezultatele mai tarziu. Pe cel al scolii ai incercat? |
| Pai...avem un site al scolii, da' scoala noastra a fost centru acreditat, asta insemnand ca tot acolo s-au si corectat toate lucrarile copiilor din Galati (de fapt au fost 4 centre cica...), asa incat am avut rezultatele chiar sambata seara. Trebuie sa ai rabdare. La lb. romana, s-au afisat pe site-ul lor, vineri seara! Sigur maine seara le vezi! Bafta! Tre' sa mai scriu ceva...Alexandra de Monique invata la scoala Alexandrei si a luat tot 100 de puncte! Fete istete, domnule...seamana cu mamicile lor! |
|
| Adriana, s-au afisat rezultatele... |
|

| Felicitari celor doua Alexandre inteligente care seamana cu mamicile lor. |
|
| 
Si noi tot cu 100 puncte
Felicitari tuturor !!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Felicitarii tuturor ! Uite astea sunt bucuriile noastre ale parintilor!Succes in continuare. Eu intru ca sa vad ce subiecte au fost ,sunt curioasa la noi nu sunt astfel de competitii la aceasta varsta.
Am vazut maine-i fac lui Eden examenul!
|
|
| Ne pregatim de etapa urmatoare. Sambata dimineata la ora 8:00 avem concurs. Sa speram ca trecem tot cu 100 de puncte si de aceasta etapa.
Succes tuturor ! |
|
|