Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Mihaela, asa arata in model, dar daca te uiti la explicatiile de sub, e din 4, asta inteleg eu cu putina franceza ce o stiu . Ai dreptate, cel putin eu asa zic. Mult spor |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sarumana Alina! |
|
| Cu drag, oricand ( nu ca-s io tare stiuta ) Doar stiti ca |
|
| [quote=Mami_de_gemeni] Multumesc Kara, si ai mei fac asta chiar daca au numai 2 ani si 2 luni. De cand sora mai mare e la gradi, ziua cat nu este ea sunt mai linisititi si nu ii auzi tipand sau batandu-se. Cum se intoarce ea de la gradi casa prinde viata. [iertatima fetelor ca vb aici cu mami de gemeni dar sunteti primii oameni....romince...cu care vb dupa 2 ani si ceva....pt mami de gemeni ai mei au 23 de ani si tot ca la 5 ani se poarta unul cu celalalt.....am inceput si eu un set caciula si fular nush pentru cine o sa pun si poze ca in regulament ..va multumesc si va pupic pe toate /quote] |
|
| Kara, draga te invit la topicul Sa ne (re)cunoastem. Scuzati OFF TOPC-ul. Eu am inceput sa lucrez la set. Am stricat deja odata . Am decis sa folosesc mohair. Acum fug sa imi iau fata d ela gradi si apoi diseara reincpe lucrul. |
|
| Alina ati multumesc si eu pentru ajutor,eu nu stiu franceza In afara de Mihaela nu a mai inceput nimeni??? putina galerie |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| O sa postez si eu aici, chiar daca in afara concursului, pentru ca abia acum l-am vazut si nu am apucat sa fac poze si in timpul lucrului... Acum 5 min l-am terminat (caciula o terminasem de vinerea trecuta, iar azi am terminat si fularul)
|
|
| Adriana este superb setul. Sa il porti cu placere. Imi place foarte mult firul. |
|
| A inceput si Sylvia ceva. Asteptam doar poze cand termina setul, pe toate. |
|
| Adriana foarte frumos setul, sa al porti cu placere Silvia sa ai spor ,asteptam macar un indiciu(ce model ai ales?) |
|
| Vin si eu cu primele pozici. Atat am reusit sa fac pana acum. Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/18/2012 Mesaje: 74
| maine seara termin setul si promit ca il postez terminat. azi il terminam dar daca este sarbatoare o sa am rabdare pana maine.eu la set fac si manusele. pun 2 poze dar este total diferit de ce se vede.oricum este foarte tinereasca.eu sunt mai copilaroasa si am fel si fel de idei.bine am doar 23 de ani si imi plac lucrurile mai copilaroase fundite,floricele si mult roz. :018:
|
|
| Mihaela, ce frumos iese Si nuanta e tare placuta . Silvia, mult spor si tie. Asteptam pana maine, deh, ce-om face ... |
|
| miha,frumos inceput! sai ai mult spor in continuare! sylvia,abai astept sa vad finalul! |
|
| Azi la lumina soarelui se observa ca sunt doua nuante de visiuniu (unul mai deschis si unul mai inchis) Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
|
|