Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Rosalinda foarte reusit si mai ales e alb,vrem si o pza la purtator Doamna Vali foarte frumos stiu cum se face dar nu stiu cum se numeste. Si ceva pentru inspiratie
victoria1 attached the following image(s):
|
|
| excelenta tema de concurs......atitea modeleeeeeeeee.........spor fetelor care participa..eu inca nu stiu nici sa pun poze nici daca am voie kara attached the following image(s):
|
|
| caciula nu e facuta de mine dar modelul sper sa va placa
|
|
| Curaj Kara. poti participa si tu. Tre doar sa iti alegi un model si sa te apuci de treaba. Pentru atasat poze sunt topicuri ajutoare la sectiunea Administratori. Victoria, aveam un model in minte insa cel cu puffstich m-a dat gata. Cred ca am sa il aleg pe acela pentru setul meu.
|
|
| Sa ai spor Mihaela ami place si mie tare modelul ales de tine. Kara ,sigur poti participa si tu.Sa ai spor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Victoria as vrea si eu schema de la caciula barbateasca dar pusa cu alt program ca asa nu o pot copia please |
|
| georgyana wrote:Victoria as vrea si eu schema de la caciula barbateasca dar pusa cu alt program ca asa nu o pot copia please Se poate copia, dar pana nu dai click pe ea sa o vezi mare (dai click dreapta si save) |
|
| georgyana wrote:Victoria as vrea si eu schema de la caciula barbateasca dar pusa cu alt program ca asa nu o pot copia please Georgiana si eu am copiat-o inainte de a o mari,, incearca si ami zici daca ai reusit. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Super multumesc mult a mers |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/18/2012 Mesaje: 74
| am inceput fularul abia astept sa va arat rezultatele. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/18/2012 Mesaje: 74
| am facut deja poza la fes dar deocamdata o tin ascunsa.azi am fost admirata de toata lumea si m-am simtit |
|
| pt ca locuiesti in orasul meu preferat..... spor si noroc i.ti doresc......mai ales ca am impresia ca porti numele meu .... |
|
| doar pt tine mami de gemeni....sanatate si multa putere....gemenii mei sunt mari cam asta fac la virsta lor.....ai tai???? |
|
| kara wrote:doar pt tine mami de gemeni....sanatate si multa putere....gemenii mei sunt mari cam asta fac la virsta lor.....ai tai???? Multumesc Kara, si ai mei fac asta chiar daca au numai 2 ani si 2 luni. De cand sora mai mare e la gradi, ziua cat nu este ea sunt mai linisititi si nu ii auzi tipand sau batandu-se. Cum se intoarce ea de la gradi casa prinde viata.
|
|
| Vitoria un mic ajutor se poate? In diagrama arata puff sitch-ul ca fiind de 2 bucle si in za pare a fi de 4. Pana la urma cum sa il fac? Nu am fir asa de frumos ca ala. E un acril normal.
|
|
|