Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Am inceput si eu o caciulita pentru Iasmina, care e aproape gata, ca nu pot face ceva pentru mine , daca nu am ceva in lucru si pentru ea. Si pentru mine am o idee cam ce as vrea , si poate o pun sambata in practica. Lucrez la salul Gail si nu prea ma lasa inima sa il pun deoparte.Dar se pare ca revin la defectul meu... sa incep mai multe, sper sa nu ajunga nici unul UFO. Off topic : un costumas de Mos craciun, Craciunita nu facem? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Frumos concurs si de sezon! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| super tema . off eu am unceput un pulover pentru dragul meu sot pentru a il face cadou de craciun. l-am inceput din timp pentru ca stiam eu ca vor mai fi concursuri tare tentante. astept un model care sa imi placa. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Numa bine pica acest concurs..ca trebuie sa fac pana la sfarsitul lunii un set pt o matusa de ziua ei.Am ceva Tris visiniu,vreau sa fac model paianjen ,incep diseara.Pun poze cat de repede. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce liniste pe aici.Fetelor sa nu uitati sa ne aratati si noua ce lucrati Cine sparge gheata????va doresc mult spor |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am facut si eu setul.Incerc sa atasez si pozele.Culoarea este de fapt ca in prima poza.E un visiniu frumos,fir Tris. alimami attached the following image(s):

|
|
| Foarte frumos setul. Am sa incep si eu maine setul pentru mine.
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/18/2012 Mesaje: 74
| EU MAI AM DE FACUT FULARUL SI DUPA CE IL TERMIN POSTEZ TOATE POZELE IN ORDINE.SOTUL MEU CAND A VAZUT FESUL A RAMAS SURPRINS.VROIA CA SA II FAC SI LUI UN SET SI SA PARTICIP CU 2 SETURI DAR NU CRED CA SE POATE
|
|
| Se poate, cum sa nu. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Abia asteptam sa vedme setul.
|
|
| Alimami,foarte reusit setul Silvia bineinteles ca se poate.Concursul este Set caciula si fular pentru adulti nu numai pentru dame Merita si sotii nostri rasfatati zic eu Mihaela abia astept sa vad ce model tiai ales. |
|
| alina,frumos setul matusii! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| ROZALINDA attached the following image(s):

|
|
| Rozalinda superba setul.
|
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Cine ghiceste punctul de la fular?
 |
|
| Superb setul. E cumva finger crochet? acolo unde iese in relief impletitura.
|
|
|