Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Liliana...multumesc , si mie imi place tare mult cum a iesit... Flavi...mult spor la crosetat |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carmen,e tare frumoasa bluzita!sa o porti cu placere! mihaela maria mult spor in continuare! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carmen e minunata bluza si iti sta super cu ea.Sa o porti cu placere |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| kmn wrote:Liliana...multumesc  , si mie imi place tare mult cum a iesit... Flavi...mult spor la crosetat
ms. |
|
|
ms,sper sa am. |
|
| kmn foarte frumoasa bluzita flavyfetita incepi tot un reglan?? |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| kmn e minunata |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Kmn, foarte frumoasa ! |
|
| bire.anamaria wrote:kmn foarte frumoasa bluzita flavyfetita incepi tot un reglan?? sincer tot un ranglan am vrut dar m-am razgandit pe ultima suta de metri . |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| fetelor...cate un la fiecare, va multumesc pentru aprecieri.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| kmn wrote:revin si eu cu o poza cu jachetica imbracata, scuzati rogu-va, dar m-am pozat singura cu self timer si pozele nu sunt chiar reusite....
Ce poza ..fara capul posesoarei ..De ce?Cat este bluza de finuta...nu mai imi place asa |
|
| mai este putin.o mai asteptam pe codrutasim .cum stai cu lucrul codruta?
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| fetelor, nu stati dupa mine daca vreti sa incheiem concursul; mie imi ajunge sa particip cu rochita albastra; bluza asta e extra-concurs, e asa, doar pt mine....; si nu prea am mai lucrat la ea, ca m-am apucat de curatenie generala; din septembrie ma intorc la serviciu si mi-am propus sa fac toata casa luna pana atunci; daca as lucra azi si maine....poate ca luni ar fi gata si bluzita mea, dar nu pot sa promit .... deci,...nu stati dupa mine ; cand vreti sa votam, votam |
|
| atunci ok.daca nu mai e nimeni nu mai are rost sa asteptam pana in 15.astazi aranjez pozele(sper sa ma descurc sa le pun cu numere si sambata si duminica se va putea vota |
|
| bire.anamaria wrote:atunci ok.daca nu mai e nimeni nu mai are rost sa asteptam pana in 15.astazi aranjez pozele(sper sa ma descurc sa le pun cu numere  si sambata si duminica se va putea vota abia astept! |
|
|