Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetele. am placerea sa incep un nou concurs. va propun un reglan care poate fi orice:bluzita,rochie,jacheta,poncho,cardigane si de ce nu chiar ...fuste(dupa cum o sa va arat din prima poza) Durata concursului:18 iunie-31 iulie cu posibilitatea de prelungire Votarea:pe 1-2 august ora 23;59, anuntarea castigatoarei va fi pe 3 august Pot participa si vota membrele inscrise pe forum inaintea inceperii concursului. Se vor posta minim 2 poze din timpul lucrului Nu se accepta dispute Va doresc spor la lucru bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Buna idee de concurs, frumoase modele |
|
| multumesc marilum mai am bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| waau super concurs am comanda de o rochitica si ma gandeam la un model raglan |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| o jacheta care mi-a placut mult...
kmn attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce tema superba si ofertanta! |
|
| petronela,oana hai....nu va bagati? kmn nu completezi jacheta cu aceasta bluzita? bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Pun si eu cateva modele. Atasamente: h_1325141238.jpeg 817 KB, salvati 573 ori.
LilianaD attached the following image(s):
|
|
| liliana ce interesant e primul model si diferit fata de ce am vazut pana acum |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Foarte frumoasa tema Ana maria ..cred ca tuturor ne plac reglan-urile |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| am gasit si eu ceva..... carmenalina attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| carmenalina wrote:am gasit si eu ceva..... Sunt superbe modelele voastre dar daca nu a-ti mai facut reglanuri trebuie sa aveti grija pe cate ochiuri plecati.Eu am incercat odata ceva si nu prea mi-a reusit .cine a mai facut poate ne da niste sfaturi in special ptr pers mai plinute, mai ales ptr modelele la care nu se separa minecile din start , |
|
| Eu am avut model de raglan la concursul trecut, si am stricat de cateva ori pana am reusit sa iasa ce-am vrut, e mai greu...Dar nu trebuie sa va descurajati. Puteti incerca sa masurati la o bluza pe care o aveti deja centimetrii care sunt la plecare la decolteu, si apoi se trece la lucru modelului propriuzis, respectand schema prezentata. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| ce m-as inscrie si eu....; dar imi trebuie min 50 de mesaje, nu?.... sunt noua printre voi si nu prea stiu regulile; oricum, voi urmari concursul |
|
| fa un tur de topicuri, posteaza mesaje si apoi poti sa intri in joc cu obiectul pozat asa cum spune in regulament. ca am vazut ca esti inscrisa de ceva vreme.... |
|
|