Concurs"Pernuta Crosetata "
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgyana
Scris: Saturday, October 1, 2011 9:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
Ok rika nu este greu nici sa descarci un yahoo messenger nici sa iti faci un id daca ai internet ras dar in fine am sa aleg eu o temasic
georgyana
Scris: Saturday, October 1, 2011 10:09 PM
Nivel

Doamnelor ....suntem intr-o dilema Rika vrea fata de masa iar eu am zis un bolero mai pt toamna iarna ...am zis sa ne ajutati si sa va da-ti cu parerea ce ati dori....pupici

georgyana attached the following image(s):
skatert12.jpgskatert12shema.gif.pngmaro.jpgmaro2.jpgmaro3.jpgmaro1.jpg

petronela_gav
Scris: Saturday, October 1, 2011 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
georgyana wrote:
in fine am sa aleg eu o temasic

bounce bounce bounce oare ce tema alegeoare

last edit: jacheta
georgyana
Scris: Saturday, October 1, 2011 10:27 PM
Nivel

petro si mie imi place ...fiecare acum sa isi exprime dorinta si ce are nevoiepupici
flori1972
Scris: Saturday, October 1, 2011 11:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
s-a raspund la intrebarea pusa de rika ,daca s-a mai intamplat s-a fie doua castigatoare ,eu parca stiu ca a mai fost asa dar s-a hotarat pana la urma s-a se faca iar o votare s-a le departajeze pe cele doua (nu sunt sigura 100%fetele va mai amintiti careva de asta ce zic eu???) dar oricum de data asta ramane asa ,vreau s-a trimita pt amandoua cate ceva(e strict alegerea mea)nu inseamna ca e o regula care se va inpune .

asa si pt tema urmatoare ,eu asi face (defapt o sa fac daca nu in afara concursului FATA DE MASA)de care mi s-a lipit sufletul ,ramane acum s-ami fac rost de macramea din romania
georgyana
Scris: Sunday, October 2, 2011 7:50 AM
Nivel

Asa este flori sa mai intamplat...asa ceva dar sa votat din nou intre cele doua pupici si mie mi-ar place o fata de masa dar cum nu toate avem ata potrivita pt asa ceva ...si majoaritatea avem pt tricotat sau crosetat lucrusoare de aceea m-am gandit la un lucru purtabil ....sau mai exista posibilitatea ca fiecare din noi sa faca , cate un concurs fiecare ras
flori1972
Scris: Sunday, October 2, 2011 8:02 AM
Nivel

georgyana wrote:
Asa este flori sa mai intamplat...asa ceva dar sa votat din nou intre cele doua pupici si mie mi-ar place o fata de masa dar cum nu toate avem ata potrivita pt asa ceva ...si majoaritatea avem pt tricotat sau crosetat lucrusoare de aceea m-am gandit la un lucru purtabil ....sau mai exista posibilitatea ca fiecare din noi sa faca , cate un concurs fiecare ras

georgiana ,oboseala a fost de vina si am uitat s-a specific ca si boleroul pus de tine e minunat (dar eu vreau fata de masa cu orice pret )eu propun s-a fie amandoua temele puse si fiecare alege ce vrea asa poate intra mai multe persoane in concurs hainoroc
georgyana
Scris: Sunday, October 2, 2011 8:07 AM
Nivel

Atunci eu voi face concursul cu jacheta iar Rika sa deschida unul cu fata de masa asta zici?ras
flori1972
Scris: Sunday, October 2, 2011 8:09 AM
Nivel

georgyana wrote:
Atunci eu voi face concursul cu jacheta iar Rika sa deschida unul cu fata de masa asta zici?ras

eu ziceam cum eu am pus mai multe pernute asa se pot propune mai multe lucrusoare ,si fiecare alege ce vrea .hainoroc
georgyana
Scris: Sunday, October 2, 2011 8:12 AM
Nivel

Aha un singur concurs dar cu doua lucruri diferite ..total ...da facem cum sa nu vedem ce iesehohot hohot
flori1972
Scris: Sunday, October 2, 2011 8:14 AM
Nivel

georgyana wrote:
Aha un singur concurs dar cu doua lucruri diferite ..total ...da facem cum sa nu vedem ce iesehohot hohot

poti s-a mai astepti si alte pareri si incepem de maine asa nu pierdem o zi din concurs (cum azi nu crosetam)
georgyana
Scris: Sunday, October 2, 2011 8:33 AM
Nivel

flori1972 wrote:

poti s-a mai astepti si alte pareri si incepem de maine asa nu pierdem o zi din concurs (cum azi nu crosetam)
Flori ce mai tura vura gata am pus tema acum vom vedea ce va iesi oricum am pus cu data de maine inceperea....pupici vai dar ce am mai conversat noi doua si nu ne-a bagat nimeni in seama hohot hohot hohot cred ca lumea doarme inca nu umbla ca noi drogate pe forumhohot
roxinthya
Scris: Monday, October 3, 2011 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor - felicitari! newclap newclap newclap newclap
LilianaD
Scris: Tuesday, October 4, 2011 8:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Eu am lipsit vreo 3 zile,dar va felicit acuma,pe amandoua.newclap newclap newclap newclap newclap
Ma duc sa vad noul format de concurs hohot ,imi place ca ne adaptam din mers la diferite situatii.thumleft
oanamaria
Scris: Friday, October 7, 2011 1:36 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Felicitari castigatoarelor!
Trebuie sa fac si eu 3 fete de perna ,mi-am cumparat pernele si acum mai trebuie doar sa ma hotarasc la model si culoare .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.