Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Ok rika nu este greu nici sa descarci un yahoo messenger nici sa iti faci un id daca ai internet dar in fine am sa aleg eu o tema |
|
| Doamnelor ....suntem intr-o dilema Rika vrea fata de masa iar eu am zis un bolero mai pt toamna iarna ...am zis sa ne ajutati si sa va da-ti cu parerea ce ati dori.... georgyana attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| georgyana wrote: in fine am sa aleg eu o tema
oare ce tema alege
last edit: jacheta |
|
| petro si mie imi place ...fiecare acum sa isi exprime dorinta si ce are nevoie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| s-a raspund la intrebarea pusa de rika ,daca s-a mai intamplat s-a fie doua castigatoare ,eu parca stiu ca a mai fost asa dar s-a hotarat pana la urma s-a se faca iar o votare s-a le departajeze pe cele doua (nu sunt sigura 100%fetele va mai amintiti careva de asta ce zic eu???) dar oricum de data asta ramane asa ,vreau s-a trimita pt amandoua cate ceva(e strict alegerea mea)nu inseamna ca e o regula care se va inpune .
asa si pt tema urmatoare ,eu asi face (defapt o sa fac daca nu in afara concursului FATA DE MASA)de care mi s-a lipit sufletul ,ramane acum s-ami fac rost de macramea din romania |
|
| Asa este flori sa mai intamplat...asa ceva dar sa votat din nou intre cele doua si mie mi-ar place o fata de masa dar cum nu toate avem ata potrivita pt asa ceva ...si majoaritatea avem pt tricotat sau crosetat lucrusoare de aceea m-am gandit la un lucru purtabil ....sau mai exista posibilitatea ca fiecare din noi sa faca , cate un concurs fiecare |
|
| georgyana wrote:Asa este flori sa mai intamplat...asa ceva dar sa votat din nou intre cele doua si mie mi-ar place o fata de masa dar cum nu toate avem ata potrivita pt asa ceva ...si majoaritatea avem pt tricotat sau crosetat lucrusoare de aceea m-am gandit la un lucru purtabil ....sau mai exista posibilitatea ca fiecare din noi sa faca , cate un concurs fiecare
georgiana ,oboseala a fost de vina si am uitat s-a specific ca si boleroul pus de tine e minunat (dar eu vreau fata de masa cu orice pret )eu propun s-a fie amandoua temele puse si fiecare alege ce vrea asa poate intra mai multe persoane in concurs |
|
| Atunci eu voi face concursul cu jacheta iar Rika sa deschida unul cu fata de masa asta zici? |
|
| georgyana wrote:Atunci eu voi face concursul cu jacheta iar Rika sa deschida unul cu fata de masa asta zici?
eu ziceam cum eu am pus mai multe pernute asa se pot propune mai multe lucrusoare ,si fiecare alege ce vrea . |
|
| Aha un singur concurs dar cu doua lucruri diferite ..total ...da facem cum sa nu vedem ce iese |
|
| georgyana wrote:Aha un singur concurs dar cu doua lucruri diferite ..total ...da facem cum sa nu vedem ce iese
poti s-a mai astepti si alte pareri si incepem de maine asa nu pierdem o zi din concurs (cum azi nu crosetam) |
|
| flori1972 wrote:
poti s-a mai astepti si alte pareri si incepem de maine asa nu pierdem o zi din concurs (cum azi nu crosetam)
Flori ce mai tura vura gata am pus tema acum vom vedea ce va iesi oricum am pus cu data de maine inceperea.... vai dar ce am mai conversat noi doua si nu ne-a bagat nimeni in seama cred ca lumea doarme inca nu umbla ca noi drogate pe forum |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor - felicitari! |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Eu am lipsit vreo 3 zile,dar va felicit acuma,pe amandoua. Ma duc sa vad noul format de concurs ,imi place ca ne adaptam din mers la diferite situatii. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari castigatoarelor! Trebuie sa fac si eu 3 fete de perna ,mi-am cumparat pernele si acum mai trebuie doar sa ma hotarasc la model si culoare . |
|
|