Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Multumesc Oana , Rika pt vot |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Votez Georgyana!
eu nu pot intra la vot fetelor ca am facut numai o pernuta. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| da' eu vreau ca mie imi place pernutza ta! |
|

| Ei,las loc celor ce merita si multumesc de apreciere!! |
|

| aoleo Ana la tine se referea d-na de mai inainte ...ca altele nu dau nume ca sunt in viata sau straduit si altele ...cu trei lulele vor sa castige ...dar ce so castiga frate ....vreo masina ceva sau casa cu piscina |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| Felicitari tuturor! Votez Georgiana |
|

| Multumesc Ana , Duchess |
|

Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| Toate imi plac mult, dar votul meu merge la Rika
|
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Care "doamna" Giorgyana ? Daca bine mi-amintesc, "doamna" asta vroia sa participe la concursuri cu poze luate de pe net,deci s-a si trezit cine sa ne dea lectii. Si ca sa lamurim pe "duoaaamna ",desi nu cred c-ar fi necesar,in conditiile de participare se specifica clar,minim doua FETE de pernuta,daca o pernuta e crosetata fata-dos,cred ca s-au indeplinit conditiile de participare,asa ca "duoaaamna", poate sa-si pastreze parerile (ca tot nu i le-a cerut nimeni),si sa si le bage acolo unde zicea ca-i vai de "ceva" al nostru. In fine,ca sa nu mai lungim vorba degeaba,eu am incarcat toate pernutele terminate,finisate si postate,iar Flori a VALIDAT in momentul in care a dat START VOT,asa ca nu cred ca mai este loc de intors si nici de discutii inutile. |
|

| Lili |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Vai, cred ca premiul este un sejur in Hawai pe undeva...ce rautacioasa e respectiva
Si eu am facut doar o perna,dar are doua fete faceam 2-3 la cat am migalit la ea
Multumesc pentru voturi,Mariana,Zaza,Verusca |
|

Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Votez Rika |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| fetelor aveti dreptate ,cand am specificat de doua pernute credetima m-am referit la cele cu o fata crosetata si una nu (a mai amintiti ca eu asa doream s-a fac )dar asa amandoua fetele crosetate ajunge una ,asa ca ANA poti intra linistita .
si la urma urmei ,eu sunt ce-a care va aduce aici la CONSILIUL EUROPEI drept premiu,
chiar rog unul din moderatori s-a stearga ce a scris acea .........nu cred ca un asemenea concurs merita manjit cu asa vocabular |
|

| Liliana am zis ceva gresit ?? imi cer scz atunci. Eu am fost politicoasa nu pot numi o femeie altfel... Daca taceam filozof ramaneam |
|

| Sunt linistita Flori,wow particip si eu
|
|
|