Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| sweety wrote:smecher rau plovarul... eu sincer nu m-as incumeta sa fac un plovar sotului meu... e muuuult de lucru...o sa ma plictisesc tricotind la el
cum am spus noroc cu concursul asta ca nu vedea tatal tau nici un pulovar |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| wooow crsitina felicitari e minunat plovarul.. pe aici nu am mai trecut de mult timp... am cam uitat..rusinica spor la lucru la toate fetele...e o adevarata provocare un astfel de lucru.. revin pt vot |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| Cristina newclap newclap newclap a iesit perfect, |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| mai e asa de putin, hai fetelor care ati mai inceput ceva ca trece iarna si dupa aia chiar ca nu va mai arde sa-l terminati Florymarri MamaSoniei si altele |
|
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| verusca, eu ma retrag din concurs...aproape am terminat spatele si destinatarul bluzei a spus ca nu vrea firul asa gros, si am stricat tot, si o sa incep sa ii fac pe un singur fir, ca era bumbac pus in 2... si nu cred ca reusesc sa termina pana la finalizarea concursului, ca am mult de lucru la el |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Cristina ,impecabil lucrat ,sa-l poarte sanatos. Florymarry,imi pare rau de ce ai patit;stiu ce inseamna sa strici atat. ,haideti fetelor. |
|
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Am terminat si eu. Azi am reusit sa-l cos. Culoarea originala e cea din prima poza, de la maneca, din pacate nu am putut scoate poze mai bune cu rezultatul final. Sper sa va placa!
|
|
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Wow! foarte reusit puloverul Marilum, felicitari - sper sa ii placa si destinatarului, ai muncit la el, nu gluma
Eu mai am ceva de lucru la el, ca am terminat dupa cum l-am masurat pe domnul meu si cand l-am pus pe el a cerut sa il fac mai lung si la maneci si la corp... asa ca am desirat bentitele de sfarsit si acum le fac mai lungi... probabil pe luni o sa incerc sa il termin la noile dimensiuni |
|
| Multumesc Sper sa-i vina fiului meu si sa-i placa |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Super a iesit Marilum bv sa-l poarte cu placere baiatul |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Tare frumos mai e plovarul fiului tau ,,imi place tare mult sa il poarte sanatos!! |
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Si mie imi place dar sper sa-i placa fiului tau ca asta-i important! |
|
| Multumesc tuturor! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 19
| fetelor felicitari, ati lucrat foarte repede si frumos... eu ce am reusit sa fac am stricat de 100 de ori ( nu imi iesea modelul).acum nu stiu ce iese, pulovarul printisorului meu sau ochii mei. spor la treaba tuturor simonasims attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| oricum, modelul ce-l ai e super-tare |
|
|