Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Am terminat si eu in cele din urma spatele , trag tare sa va ajung din urma
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumos iese |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| iar eu l-am terminat de tot, nu prea imi place cum se vede in poza ca aparatul nu mai are blitz, va fi cu fermoar dar asta il va pune cumnata verusca attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Verusca e superb! |
|
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| verusca wrote:iar eu l-am terminat de tot, nu prea imi place cum se vede in poza ca aparatul nu mai are blitz, va fi cu fermoar dar asta il va pune cumnata foarte frumosssss, de iarna si culoarea potrivita!!! felicitari! |
|
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| cristinapatrascu66 wrote:am avut spor fetelor ,am terminat fata pulovarului carmen asteptam poze mai fetelor, cand aveti timp sa faceti minunatiile astea????????????????? |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Verusca frumos lucrat! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Marilum wrote:Am terminat si eu in cele din urma spatele , trag tare sa va ajung din urma asa Marilum,,trage tare,,stii vb aia ,, cei din rma vor fi cei dintai iasa super ,,abia astept sa il vad gata
Verusca harnicuto,,,felicitari!!! e f f frumos plovarul imi place tare mult si sa stii ca se vede f bine si asa fara blit,,e lucrat tare bine. |
|
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| eu am cam ramas de caruta, dar ma straduiesc... dovada: mama_Sonyei attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| mama_Sonyei wrote:eu am cam ramas de caruta, dar ma straduiesc... dovada: wawww ce albastru super imi place de numa culoarea si modelul e la fix,, ce fain iasa asa alb-albastru,,,mult spor in continuare |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce frumuseti faceti..... |
|
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
|
si daca nu il termin pana la concurs si tot e bine... ziua lui este pe 21 februarie, deci poate am o sansa pana atunci, multumesc de incurajari |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| ce-mi place mamaSoniei ce iese si culoarea.... Gabita, eu dupa ce imi expediez copiii la scoala, imi aranjez casa si bucataria si ce mai e si apoi numai lucru, e cea mai mare relaxare si detasare posibila pentru mine...tocmai de aceea incep mai multe odata multumesc tuturor de aprecieri, acum astept si parerea cumnatului meu cel mic, pentru el l-am facut |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| verusca a iesit foarte frumos marilum ,mama sonyei spor la tricotat
|
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| am terminat si eu pulovarul sotului meu cristinapatrascu66 attached the following image(s):
|
|
|