Concurs"Maini indemanatice nr.26"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Monday, February 13, 2012 4:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
simonasims foarte fain modelulnewclap newclap newclap ,,mult spor majoreta majoreta majoreta pupici

fete dragi ,cum mai stati cu plovarasele?..majoreta majoreta majoreta a mai ramas doar putin timp asa ca ,,dati bataieras pupici majoreta majoreta majoreta pupici
simonasims
Scris: Tuesday, February 14, 2012 5:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2012
fetelor, am inceput manecile...sper sa il termin in noaptea asta. spor la treaba tuturor
mama_Sonyei
Scris: Tuesday, February 14, 2012 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2006
pana maine seara e gata si al meu, sper ca nu inchizi asa repede, mai avem timp si maine ras... mai am putin cu lungitul manecilor pentru domnul meu... nu stiu de ce, dar parca ii tot intra la apa sic
gabyta
Scris: Tuesday, February 14, 2012 8:28 PM
Nivel

fetelor lungim cat este nevoie ,,imi spuneti cand terminati ok..maine,,poimaine,,,, computerlove pupici
kmn
Scris: Wednesday, February 15, 2012 8:53 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
mult spor fetelormajoreta majoreta majoreta
gabyta...ce-i cu tortul ala de la avatar ca saliveeezzzzz cand il vadplans ...fie-ti mila, trimite si incoace o feliehohot
gabyta
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:13 AM
Nivel

kmn wrote:
mult spor fetelormajoreta majoreta majoreta
gabyta...ce-i cu tortul ala de la avatar ca saliveeezzzzz cand il vadplans ...fie-ti mila, trimite si incoace o feliehohot

(kmn asa de ziua indragostitilorsic ,,,l-am pus la torturi,,ia de acolo o felie cu incredere pupici )
Pun si eu poze cu vesta sotului ca am tot asteptat sa fac poze la purtator da nu am mai reusit ,,a fost si purtata de 2 ori dar nu am apucat sai fac poze.(da tot il prind eusic )

gabyta attached the following image(s):
dscn5434.jpgdscn5426.jpgdscn5443.jpgdscn5440.jpg

mama_Sonyei
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:26 AM
Nivel

Gabyta esti experta,,, nici nu stiu ce ne mai straduim sa te ajungem, eu cel putin, sunt depasita de situatie... o sa fac o poza sa vezi cum este puloverul acum de dimineata (sper sa il termin pana diseara, sau cel putin la noapte) sa vezi daca mai astepti o zi si pentru mine sau dai drumul la votare - merci iloveyou

mama_Sonyei attached the following image(s):
img_0282.jpg

gabyta
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:47 AM
Nivel

mama_Sonyei wrote:
Gabyta esti experta,,, nici nu stiu ce ne mai straduim sa te ajungem, eu cel putin, sunt depasita de situatie... o sa fac o poza sa vezi cum este puloverul acum de dimineata (sper sa il termin pana diseara, sau cel putin la noapte) sa vezi daca mai astepti o zi si pentru mine sau dai drumul la votare - merci iloveyou

mama_Sonyei eu nu particip draga mea la concurs,,dar de nu era concursul sigur nu ma apucamsic
si aici nu e vb daca sa ne ajungem una pe alta ,,lucrand prindem experienta si asa facem lucruri frumoase ptr cei dragi si nu numai.
pulovarul tau iasa superb si daca e nevoie sa prelungim 1 zi ,2 e ok, diseara intru sa vad cum sta treaba ,, si garaba nu avem ,,,te pupic si mult spor harnicuta mea dragamajoreta majoreta majoreta majoreta
mama_Sonyei
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:56 AM
Nivel

tu nu participi, dar tu esti "stapana" acestui concurs... daca nu era sa il termin pentru concurs si acum statea in punga lui si ma astepta sa ma mai apuc de el... deja ma dor incheieturile degetelor, eu nu stiu cum puteti voi sa lucrati asa mult si asa repede - probabil experienta isi spune cuvantul sic eu doar ma straduiesc sa termin ce am inceput, ca daca nu erau concursurile de aici de pe forum cine stie cand apucam sa termin ceva sorry1
oricum, o sa termin acest pulover (si cu si fara participare la concurs, doar ca acest concurs mi-a dat un imbold sa ma straduiesc mai mult sa il fac mai repede) si vesta pe care am inceput-o pentru el (cu un fir mai gros, care se lucreaza mai usor sic ) - mai am cateva zile pana pe 21 februarie cand va trebui sa i le dau cadou, asa ca iti multumesc inca o data ca mi-ai permis sa intru si eu in concurs si sper sa am putere sa il termin pana diseara...

felicitari tuturor concurentelor si spor celor care mai au de lucru... ne vedem mai tarziu iloveyou
gabyta
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:59 AM
Nivel

sigur ca il termini ,, tu esti o harnicuta si e de admirat cand tragem cu adevarat sa terminam la timp ceva ,,daca nu azi,,maine,,, si tot il termini dance pupici
dana78
Scris: Wednesday, February 15, 2012 10:03 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
maria mie imi place cum iese foarte mult.nici eu nu ma simt la inaltimea la gabyta sau cristinapatrascu sau mai sunt fete care lucreaza IMPECABIL.

maria ziua sotului tau e si ziua mea.ras scuzati offtopic.
mama_Sonyei
Scris: Wednesday, February 15, 2012 8:52 PM
Nivel

azi m-am simtit tare rau si nu am putut sa fac mai nimic, abia m-am miscat de colo-colo... o sa postez si eu dupa ce il termin, probabil maine, daca sunt mai bine - iti multumesc pentru incredere si bunavointa, dar nu as vrea sa tin harnicutele in suspans - da drumul la votare, imi cer scuze ca nu am reusit sa termin in timp util sorry
simonasims
Scris: Wednesday, February 15, 2012 8:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2012
gabyta foarte frumos lucrata vesta, eu de ma dau de 3 ori peste cap si nu reusesc sa-l inchei pana la ora 23:00...uff
gabyta
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:18 PM
Nivel

fetelor nici o problema.. lasam pana vineri la amiaz ora 12:00,,atunci incepe votarea,,majoreta majoreta majoreta
mama_Sonyei
Scris: Thursday, February 16, 2012 11:41 PM
Nivel

uraaaaaa!!!! am reusit sa il termin cand inca era 16 februarie ras drept urmare l-am pus pe domnul meu sa faca frumos si sa il puna pe el - este un pulover subtire, de pus peste tricou, ca al meu este calduros din fire si puloverele groase stau in dulap si le mananca moliile uff sper sa il poarte pe acesta newclap

Gabyta hail daca nu prelungeai termenul nu il mai terminam - multumesc din suflet floare3

mama_Sonyei attached the following image(s):
img_02831.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.