Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Gabyta felicitari si esti campioana la tricotat si castigat concursuri.Tine-o tot asa draga mea ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| MULTUMESC FETE DRAGI DE VOTURI SI FELICITARI !!!! Numai mainainte am ajuns acasa , si ma trezesc cu surpriza asta placuta. imediat am sa pun noua tema.
|
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| felicitari gabyta astept noua tema |
|

| si uite asa imediatul meu s-a facut noapte,,, , am fost plecati iarasi cu copii ca aici in seara asta vin regii magi, si am fost sa vedem parade . , nu in ultimul rand felicit celelate participante care de asemenea au fost la inaltime ,va pup cu mare drag fetelor |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Gaby scumpo felicitari ca le meriti din plin si asteptam cu drag noua tema,poate ma dau pe tricotat |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Felicitari Gabyta! |
|

| ruth,ana,sandica... |
|

| oanamaria wrote:Gabyta felicitari si esti campioana la tricotat si castigat concursuri.Tine-o tot asa draga mea ! Multumesc oanamaria. M-a straduiesc si eu sa fac lucruri frumoase celor dragi,,,,,dar aici pe forum sunt persoane in fata carora eu ¨¨Imi Scot Palaria¨¨,cu adevarat maestre a lucrului de mana ,,,chiar daca stau asa mai in umbra si nu participa la concursuri,,,noi stim si vedem fiecare ce poate ,,nu vreau sa dau nume de frica sa nu uit pe cineva ,,,Doamne mele dragi ,,,va stimez si va respect enorm de mult!! |
|

| Azi a trecut si pe la mine postasul ,,,si am ramas foarte placut surprinsa de cadoul care l-am primit,iar ficamea nu se mai satura de mangaiat firele alea albe,,,,,exact,,ati ghicit am primit premiul de la mariana71 careia ai multumesc din suflet si ai trimit pupici si o imbratisare. Binenteles vreau sa impart si cu voi aceasta bucurie firele sunt superbe,,sunt atat de moi si de suave,, imi plac enorm de mult ,,sunt bucuroasa,,, gabyta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| foarte frumoase fire...abia astept sa vad ce o sa faci din ele... mariana....felicitari!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce de fire si ce culori frumoase ! Sa te bucuri de ele Gabyta ca le meriti din plin ! |
|

| kmn ,oana |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Frumos Mariana ...Gaby sa faci lucrusoare frumoase din firele primite |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Gabyta,au ajuns deja? Ma bucur ca iti plac si va pup si eu cu drag . |