Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Imi poate spune cineva cata ata intra la jacheta? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ancuta24 depinde ce jacheta vrei sa faci, marimea ,modelul, crosetul, si etc etc.nu putem sa te ajutam daca nu ne zici pt cine vrei a faci si ce model si restul. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| dana78 wrote:ancuta24 depinde ce jacheta vrei sa faci, marimea ,modelul, crosetul, si etc etc.nu putem sa te ajutam daca nu ne zici pt cine vrei a faci si ce model si restul. E vorba de jacheta din acest topic. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| acum ca stim ce jacheta vrei sa faci banuiesc ca pt adult,daca ai putea sa ne zici si ce fir vrei sa folosesti.daca ai deja firul pe eticheta trebuie sa fie scris ce nr de ace sau croseta trebuie sa folosesti.dar oricum cred ca tiar trebui cam 400 de grame de fir.dupa cum tiam mai zis cantitatea variaza in functie de fir ,de croseta ,de lungime, de marime, de cum una lucreaza.dar poate vede aceasta intrebare georgyana sau alta fata care a facut aceasta jacheta si sati zica ele mai bine .spor la munca. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Daca lucrezi cu 3,5 asa cum am lucrat si eu ..cred ca 400 iti ajunge acum depinde si de persoana ...dar cred ca o persoana care croseteaza cat de cat estimeaza singura c-am cat ar intra ca fiecare stie cum arata |