Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| URMATOAREA TEMA VOR FI 2 LA NR Jacheta si Fata de masa fiecare lucreaza ce doreste mai mult...Perioada concursului se va desfasura intre 03-10-2011 si 15-11-2011....se va vota intre 16-11-2011 si 17-11-2011 vor fi cate 1 sau doua poze in timpul lucrului , pot participa persoanele inscrise pe forum pana la data inceperi concursului va asteptam in numar cat mai mare si va dorim spor la ce incepeti Premiul va fi mai consistent va veni din doua parti Vreau sa specific jacheta poate fi asa cum o vedeti sau si mai lunga fiecare cum o doreste georgyana attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| georgyana ,eu doresc s-a fie cat mai multe fete atrase de acest concurs
si ce s-a mi zic decat spor la crosetat fetelor |
|
| Asta imi doresc si eu |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Pe mine ma atrage fatza de masa, poate ar fi interesanta una pt sarbatori.Dar trebuie neaparat modelul asta de fatza de masa?/Sau modelul asta de jacheta?Ca sunt atatea modele .. |
|
| Ali astea sunt modelele alese cine vrea sa se inscrie bn cine nu sa astepte alt concurs ...ca sa respectam cat de cat o regula ....Propune si tu un concurs ....cu ce vrei tu .sa mai discutat chestia asta si nu am vazut nimic concret ... va urez spor la lucru fetele |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| superbe modelele propuse pe mine ma atrage jachetuta daca am inteles bine din schema, se incepe de la mijloc nu? se face partea de sus si apoi se continua cu partea de jos
|
|
| Asa este flori o voi face si eu e foarte usoara schema..spor la lucru |
|
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| ce frumoase sunt propunerile! imi place muuult vesta! poate o sa incerc si eu, desi ....o sa imi mai prind urechile! diagrama pare usoara.... sa vedem daca am curaj! am inteles bine? se incepe de la mijloc in jos, apoi de la mijloc in sus? |
|
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| georgyana wrote:Asa este flori o voi face si eu e foarte usoara schema..spor la lucru
multumesc. pot sa te mai intreb daca ma impotmolesc pe undeva? cred ca ma apuc de marti, maine o sa caut ata potrivita |
|
| florymarry wrote:multumesc. pot sa te mai intreb daca ma impotmolesc pe undeva? cred ca ma apuc de marti, maine o sa caut ata potrivita Sigur flori te ajut cu mare drag si pe tine Miha daca e sa ai nevoie si da intai se fac partile de sus ...apoi se merge cu totul partea de jos |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ambele teme sunt frumoase! spor la crosetat,doamnelor! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 128
| |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Georgyana imi plac temele;modelele sunt super si nu grele.Plec dumimica viitoate la nepotel in Italia(pentru o saptamana) si nu stiu nici hanoracul daca il pot termina.Oricum raman explicatiile si le pot face oricand. Fetele |
|
| Ok Felix vacanta placuta |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Georgyana,multumesc dar cu nazdravanul alaturi o sa fiu in continua miscare.Ma intorc pe 16,asa ca poate termin ceva |
|
|