CONCURS !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, November 10, 2007 7:42 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Codruta, propunerea e foarte buna, dar din pacate, cu copywrite-ul ar fi ceva probleme uff .

Daca insa sunt adrese ale altor siteuri unde se pot gasi cantecele, etc, etc, si nu se face reclama la acele siteuri, s-ar putea sa mearga, o sa ma mai gandesc.

PS> Da, concursul continua si asteptam inscrieri pentru luna noiembrie.chitara
MNiko
Scris: Saturday, November 17, 2007 8:58 PM
Nivel: Guest

Propun infiintarea unui subforum cu teste de orice fel:inteligenta, personalitate, logica, etc...
codruta
Scris: Monday, November 19, 2007 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
AdrianaC wrote:
Codruta, propunerea e foarte buna, dar din pacate, cu copywrite-ul ar fi ceva probleme uff .

Daca insa sunt adrese ale altor siteuri unde se pot gasi cantecele, etc, etc, si nu se face reclama la acele siteuri, s-ar putea sa mearga, o sa ma mai gandesc.

PS> Da, concursul continua si asteptam inscrieri pentru luna noiembrie.chitara

Adriana, eu ma gandisem sa "imprumutam" una de la alta muzica, filme etc , in varianta urmatoare: upload-am muzica pe site-ri care permit acest lucru iar aici pe forum punem link-ul si cine este interesat descarca.Teoretic n-ar intra sub incidenta copywrite-ului. Nu cred ca e mai ilegal ca si pe dc+.
deci, daca se poate, astea ar fi unele din site-urile utilizabile:
www.rapidshare.com
www.depositfiles.com
www.yousendit.com
www.megaupload.com
etc
Kmy
Scris: Sunday, December 16, 2007 2:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Ma gandesc la un subforum strict despre instalarea Windows-ului, "drivere" ale sistemului operator si trucuri.Stiu ca mai sunt deschise topicuri la lectia despre calculatoare , dar eu ma refer doar la Windows si instalarea lui, mai ales ca multe fete au inceput sa-si instaleze singure XP si noul Windows Vista care e un pic mai greoi.
S.ELENA
Scris: Tuesday, December 25, 2007 12:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Ma gandesc la un subforum de genul "Stiati ca...?", unde sa se discute despre diferite curiozitati (din orice domeniu), leacuri vechi (din batrani) si trucuri pentru a rezolva usor o problema sau a iesi cu bine dintr-un impas......(exemplu: stiati ca petele proaspete de cerneala, ias cu ajutorul laptelui dulce?!?!...)
S.ELENA
Scris: Sunday, January 6, 2008 1:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Pe aici nu mai "trece" nimeni?!?!?!scratch scratch scratch
AdrianaC
Scris: Sunday, January 6, 2008 1:54 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Sorry ! Am vazut si mai devreme dar am omis sa si postez din graba.

"Stiati ca" daca imi aduc eu bine aminte este pe undeva deschis ca topic si acolo sunt puse toate trucurile si sfaturile gasite sau folosite pana acum. O sa ma mai uit maine cand am mintea odihnita pupici

MNiko, partea cu testele e OK, sa imi spui cum te gandesti sa arate.

Codruta, trebuie sa mai rumeg putin ideea ta.

Kmy, deja e propus si aprobat un subforum similar, de catre Cristy, aici: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=4812&p=3

Inca nu a fost infiintat, dar se va face, one way or another pupici
MNiko
Scris: Monday, March 24, 2008 10:01 AM
Nivel: Guest

Se poate face un subforum unde sa discutem despre alimente? Nu ma refer aici la retete culinare, ci la beneficiile le aduc unele alimente, la cum sa le folosim, cum sa le combinam sau cum sa nu le combinam, etc..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.