Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri wrote:Mami, poti sa faci propuneri, eu nu cred ca se cere pe undeva sa ai un anumit numar de postari!Unde ai citit asta? In regulile concursului se cere minim 500 postari ca sa participi. Vezi pe prima pagina. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| In anumite cazuri pot face si exceptii , asa ca nu va sfiiti sa propuneti ceva, mai ales daca aveti si specializare in domeniul respectiv. Interesul nostru al tuturor pana la urma este sa avem OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT !
Astept in continuare propuneri pana pe data de 31 octombrie. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multumesc pentru info, Mihaela!
Adriana, ma gndeam si eu ca o propunere buna nu strica niciodata... |
|
| Miri wrote:Multumesc pentru info, Mihaela!
Cu placere Miri.
Adriana, ma bucur ca faci exceptii acolo unde e cazul. Un astfel de subforum ar fi foarte util. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| CONCURSUL LUNII OCTOMBRIE S-A INCHEIAT !
Participanti (si idei expuse):
1. KIKI
- subforumul "de la parinte pt parinte" . Acesta ar putea fi organizat pe categorii precum ingrijire, joaca, multimedia, vorbire
- La cumparaturi...decat sa mai scriem pe 1-2 ani, sau 0-1 ani ce am cumparat pentru copii, mai bine facem un subforum....Impartit, daca se doreste (adulti / copii, casa, masina...). Alte idei tot legat de acest subforum...Shopping list - ce vrem sa ne cumparam sa zicem luna asta...si Wish list - cu ce am vrea sa ne cumparam in timp - o vila, un yaht pamant pe Marte...
- ADOPTII, nu cateva topicuri ratacite pe ici pe colo...ca pana la urma cazuri de adopte sunt multe - copil total strain, copil din casnicie anterioara adoptat de actualul sot... Mai e si legislatia pe baza careia se poate discuta...cazuri cunoscute - rude, prieteni
2. OANALAURISA
a) cand am sa am numarul de postari care se cer ca sa ma inscriu la acest concurs, am sa propun o sectiune "FARMACIA CELOR 7 PITICI",cu mai multe teme
CASTIGATORII CONCURSULUI LUNII OCTOMBRIE SUNT KIKI SI OANALAURISA ! Toate propunerile expuse au fost analizate si aprobate. In cazul Oanei am considerat ca se poate face o exceptie de la regula (aceea cu nr minim de postari pentru inscriere in concurs), intrucat Oana este exact OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT, fiind de profesie farmacista
Prin urmare, FELICITARI KIKI SI OANA, iar pentru Oana, BUN VENIT IN ECHIPA DE MODERATORI 7 PITICI.
In cursul acestei saptamani va voi ruga sa imi trimiteti si o propunere de structura a forumurilor respective, pe PM, pentru a putea discuta impreuna structura sectiunilor respective si a le seta in forum. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| felicitari kiki si oana |
|
| Felicitari Kiki si Oana. Asteptam cu nerabdare noile teme. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, felicitari! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Kiki wrote:Oana, felicitari!
Multumesc! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bravo Oana bine ai venit in echipa de moderatori
Kiki as always ....you're the best !!!! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Cristy wrote:Bravo Oana  bine ai venit in echipa de moderatori Kiki as always ....you're the best !!!!
Multumesc! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristy, Mereu dragutza! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Kiki, Oana |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| am propunere pt luna noiembrie, daca mai e valabil concursul,si daca Adriana considera ca e legal sau conform cu regulamentul. Sa existe un topic in care sa facem schimb de muzica,colinde,filme, desene animate...Un fel de loc comun unde sa share-uim ce avem mai bun de dat.Stiu ca exista deja topicuri cu "muzica pt copii", "versuri de la cantecele" etc dar concret nu gasesti muzica decat titluri.Putem posta ,ce-i drept, si acolo dar daca ar fi topicul separat,eventual protejat de ochii curiosilor si accesibil doar membrilor,poate ar fi mai sigur.Nu stiu, voi ce ziceti?
p.s. am niste colinde faine, de-abea astept sa le impart cu voi |
|
|