CONCURS !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Friday, October 12, 2007 9:42 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AdrianaC wrote:

Inca nu, pentru ca nu ma pot hotari unde sa il incadrez. Kiki, ai vreo idee?

Am inteles, merci de raspuns.

Am o propunere: atunci cand se infiinteaza noi sectiuni in urma acestui concurs se pot pune linkurile aici pe masura ce apar acele sectiuni?
AdrianaC
Scris: Friday, October 12, 2007 10:13 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

MNiko wrote:

Am inteles, merci de raspuns.

Am o propunere: atunci cand se infiinteaza noi sectiuni in urma acestui concurs se pot pune linkurile aici pe masura ce apar acele sectiuni?

Sectiunile sunt vizibile pentru ca sunt practic subforumuri noi. Acesta nu se vedea pentru ca inca nu exista ras pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, October 21, 2007 7:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Nu sunt participanti la concursul pentru luna octombrie? Nu se mai inscrie nimeni? Sigur mai sunt lucruri interesante de discutat si sectiuni noi de infiintat !!!

Va astept la cocursul lunii octombrie !
Kiki
Scris: Wednesday, October 24, 2007 1:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Am o propunere legata de subforumul "de la parinte pt parinte" . Acesta ar putea fi organizat pe categorii precum ingrijire, joaca, multimedia, vorbire. flowers
oana_nicole
Scris: Wednesday, October 24, 2007 4:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Kiki wrote:
Pai la DIVERSE, subforum UTILE...asa as zice...

Acolo cred si eu ca isi are locul subforumul cu alerte si avertizari. Sa vedem daca e de acord Adriana.

Kiki wrote:
Am o propunere legata de subforumul "de la parinte pt parinte" . Acesta ar putea fi organizat pe categorii precum ingrijire, joaca, multimedia, vorbire. flowers

thumright bravo

Kiki
Scris: Thursday, October 25, 2007 10:40 PM
Nivel

O alta propunere...La cumparaturi...decat sa mai scriem pe 1-2 ani, sau 0-1 ani ce am cumparat pentru copii, mai bine facem un subforum....Impartit, daca se doreste (adulti / copii, casa, masina...) ras
Alte idei tot legat de acest subforum...Shopping list - ce vrem sa ne cumparam sa zicem luna asta...si Wish list - cu ce am vrea sa ne cumparam in timp - o vila, un yaht ras pamant pe Marte...alcool alcool
MNiko
Scris: Thursday, October 25, 2007 10:58 PM
Nivel: Guest

Kiki wrote:
O alta propunere...La cumparaturi...decat sa mai scriem pe 1-2 ani, sau 0-1 ani ce am cumparat pentru copii, mai bine facem un subforum....Impartit, daca se doreste (adulti / copii, casa, masina...) ras
Alte idei tot legat de acest subforum...Shopping list - ce vrem sa ne cumparam sa zicem luna asta...si Wish list - cu ce am vrea sa ne cumparam in timp - o vila, un yaht ras pamant pe Marte...alcool alcool

Buna ideea. Felicitaribravo bravo
Kiki
Scris: Thursday, October 25, 2007 11:02 PM
Nivel

Mai vin cu una, se pare ca-s cam productiva in seara asta...

Poate ar fi util un subforum pentru ADOPTII, nu cateva topicuri ratacite pe ici pe colo...ca pana la urma cazuri de adopte sunt multe - copil total strain, copil din casnicie anterioara adoptat de actualul sot... Mai e si legislatia pe baza careia se poate discuta...cazuri cunoscute - rude, prieteni...uff
Miri
Scris: Friday, October 26, 2007 10:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mai Kiki, dar ai o groaza de idei!Si toate, foarte bune!bravo
Kiki
Scris: Friday, October 26, 2007 10:54 PM
Nivel

Multumesc, Miri!pupici
Mami2x
Scris: Friday, October 26, 2007 11:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
Kiki bravo bravo thumleft
Da-ne apa la moara ca nu mai terminamalcool Eu una zici ca ma mananca degetele...tre' sa-mi tai vizitele pe aici ca prea tastezfool
Kiki
Scris: Friday, October 26, 2007 11:04 PM
Nivel

Mami2x wrote:
Kiki bravo bravo thumleft
Da-ne apa la moara ca nu mai terminamalcool Eu una zici ca ma mananca degetele...tre' sa-mi tai vizitele pe aici ca prea tastezfool

hohot hohot hohot Lasa, mami, spor la tastat! firstprize firstprize
oanalaurisa
Scris: Friday, October 26, 2007 11:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Dragele mele,

cand am sa am numarul de postari care se cer ca sa ma inscriu la acest concurs,
am sa propun o sectiune "FARMACIA CELOR 7 PITICI",cu mai multe teme, ca idei am o gramada.
Pana atunci stau in bancuta mea , dar daca aveti nevoie de informatii de orice gen legate de medicamente, tratamente,boli etc, apelati cu incredere, va stau la dispozitie.
Miri
Scris: Saturday, October 27, 2007 10:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
oanalaurisa wrote:

Dragele mele,

cand am sa am numarul de postari care se cer ca sa ma inscriu la acest concurs,am sa propun o sectiune "FARMACIA CELOR 7 PITICI",cu mai multe teme, ca idei am o gramada.....

Mami, poti sa faci propuneri, eu nu cred ca se cere pe undeva sa ai un anumit numar de postari!Unde ai citit asta?scratch
Kiki
Scris: Saturday, October 27, 2007 10:17 PM
Nivel

Miri wrote:

Mami, poti sa faci propuneri, eu nu cred ca se cere pe undeva sa ai un anumit numar de postari!Unde ai citit asta?scratch

Pe prima pagina a topicului, chiar in prima postare a Adrianei...sic ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.