CONCURS !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 29, 2007 4:42 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Incepand de astazi va provoc la un nou CONCURS.

Cine poate participa?
Fiecare membru al forumului care are minim 500 de postari la data inscrierii in concurs.

Tema concursului:
Propunerea unor sectiuni de forum cu teme de discutie inexistente pe forum in momentul lansarii propunerii.

Reguli:
  • sectiunea propusa trebuie sa fie clar explicata si delimitata (ca si continut)
  • cel care o propune trebuie sa aiba abilitatea / cunostintele necesare pentru a modera sectiunea respectiva

Desemnarea castigatorului:
    La sfarsitul fiecarei luni, administratorii forumului vor decide care propuneri vor fi puse in practica.

Premiul concursului:
    Initiatorul propunerii respective va deveni totodata si moderatorul acelei sectiuni de forum.

Durata concursului:
    Concursul este deschis pe o perioada nelimitata.

Alte mentiuni:
  • Este posibil ca in una din luni sa fie selectate una sau mai multe propuneri, dar la fel de bine este posibil sa nu fie selectata niciuna dintre propuneri
  • Fiecare membru isi poate exprima parerea vis-a-vis de propunerile curente, insa decizia finala apartine administratorilor
  • Administratorii isi rezerva dreptul de a retrage dreptul de moderare in cazul in care persoana respectiva se dovedeste a nu avea abilitatile / cunostintele necesare pentru a modera sectiunea respectiva, sau nu respecta regulamentul in vigoare (care se aplica inclusiv moderatorilor).

Va invit asadar la concurs !
    Succes tuturor participantilor !
  • fdianamaria
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 5:01 PM
    Nivel
    Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
    Eu m-as baga oricand la informatii despre credite, dobanzi si orice operatiuni bancare, mai ales ca sunt domeniul meu zilnic. sic

PS Pot sa propun mai multe teme??? Am 1000 de idei in capsor
    AdrianaC
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 5:11 PM

fdianamaria wrote:
    Eu m-as baga oricand la informatii despre credite, dobanzi si orice operatiuni bancare, mai ales ca sunt domeniul meu zilnic. sic

PS Pot sa propun mai multe teme??? Am 1000 de idei in capsor

Diana, defineste in clar numele sectiunii propuse si continutul ei.
    Da, poti propune mai multe sectiuni de forum.

ATENTIE ! SECTIUNE DE FORUM NU INSEAMNA TEMA / SUBIECT, CI O COLECTIE DE TEME / SUBIECTE CU UN SPECIFIC COMUN.

De exemplu, in cazul tau, numele sectiunii ar putea fi : CONSULTANTA BANCARA, iar ca subforumuri sau teme ar putea sa fie una cu credite, alta cu dobanzi, alta cu noutati in domeniu, etc.
    mihaela75
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 5:51 PM
    Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
    hai Diana ca deja am o intrebare pentru tine scratch
    Cristy
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 6:48 PM
    Nivel
    Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
    Eu am 2 propuneri, daca tot sunt in domeniu ras :

Workshop sau/si traning in urmatorele domenii:

- Mini Helpdesk : computer performance & maintanance, software online training ( Word, Execel, Power Point, Antivirus) se pot face cursuri sau prezentatii

- crafts - training cu filmulete sau serie de poze in mai multe domenii de craft decat cele de pe forum
    Cristy
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 6:53 PM
    Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
    Mai am o idee:

Mediul inconjurator: de ce sa ne ferim, cum afecteaza comportamentul nostru ( ca populatie ) mediului inconjurator si cum il putem ocroti

flowers flowers
    mihaela75
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 7:38 PM
    Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
    Traditii si obiceiuri scratch
    -din tara
    -de pe mapamond
    -traditiile si lumea contemporana

asta-mi place la forumul asta ca nu se discuta doar despre scutece si alaptat nervi (spre deosebire de altele sic )
    AdrianaC
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:08 PM

Bravo fetelor ! Ma bucur ca a prins concursul si deja sunt cca 70 care au citit despre ce este vorba si 3 fete care s-au si inscris !

Astept in continuare propuneri !
    Andi&Mariuca
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:38 PM
    Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
    eu ma "bag" cu o sectiune despre resurse umane si psihologia muncii... de la consiliere privind cum se poate obtine un job (pe sectiuni legate de surse si modalitati de gasire a unui loc de munca - unde si cum sa cautam, elaborarea unui CV, prezentare la interviu, negocierea postului) pana la evaluarile de personal ( ce sunt, ce rol au, cum se fac, de ce etc.), teste aplicate, orientare profesionala etc.
    Maria & Mario
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:47 PM
    Nivel
    Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
    Super teme. Hai ca pe mine ma intereseaza cate putin din fiecare ! Adriana, nu s-ar putea deja deschide temele respective ? Vedem interesul, structura, activitatea temelor respective si apoi ..... premiem ! bounce bounce bounce bounce bounce
    Lilly of the valley
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:53 PM
    Nivel
    Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
    Interesante toate temele!bravo
    AdrianaC
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 10:06 PM

Maria & mami, nu se pot deschide de acum temele intrucat pentru sectiunile selectate se vor crea subforumuri noi, subforumuri a caror structura va fi definita de catre administrator in stransa colaborare cu initiatorul si moderatorul totodata al sectiunii respective. In cadrul fiecarei sectiuni pot exista mai multe subforumuri, fiecare cu mai multe teme, si nu numai initiatorul poate posta acolo si poate crea noi teme ci si restul membrilor pot deschide teme noi sau pot pune intrebari, etc.

In orice caz, pana la sfarsitul lui august mai e putin, asa ca vom vedea cat de curand primii castigatori ai concursului sic pupici
    stele_pe_cer
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 10:09 PM
    Nivel

Unde pot fi urmarite acest topcuri care se vor deskide?Vor fi la categoria "consursuri" sau incadrate fiecare la o rubrica separata?Ma intereseaza cateva teme, si mi-e teama ca nu le voi gasi deskise...

Scuze...se pare ca mi s-a raspuns indirect mai sus cu un postras !
    Maria & Mario
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 10:13 PM
    Nivel
    Nivel: MEMBRU FONDATOR

ok , Adri ! Eu gandeam din perspectiva ca , so far , toate temele imi prezentau interes si sincer ..... chiar merita deschise si dezvoltate ...... Dar daca va fi doar un castigator , atunci ...... pierdem restul subiectelor ! uff
    Kmy
    Scris: Wednesday, August 29, 2007 10:16 PM
    Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
    O propunere, pt ca nu intrunesc toate conditiile de participare:Tema- Malformatii uterine, subforumuri: fiecare malformatie si posibilul ei tratament
    Mai ales ca multe fete de pe forum sunt cadre medicale si pot da informatii mai detaliate.

Utilizatori in acelasi subiect
    NU poti posta subiecte noi in acest forum.
    NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
    NU poti sterge postari in acest forum.
    Nu poti edita postari in acest forum.
    Nu poti crea sondaje in acest forum.
    Nu poti vota in sondaj in acest forum.