Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Deschid si aici un concurs... Pentru ca e vorba de noi...creatoarele de frumos, de poezie...va propun un concurs inedit : participantele talentate vor "da publicului" toata maiestria lor intr-o poezie pe tema 7 PITICI (si cu acelasi titlu). Poezia trebuie sa aiba doar 7,8,9 SAU MAXIM 10 versuri...rima, ritmul e la latitudinea voastra. Premiul va fi surpriza...
Perioada de inscriere este intraga luna iulie (datorita dificultatii...) Perioada de vot 1-10 august Afisarea castigatoarelor 11 august
SPOR LA TREABA !!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ma inscriu |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| ma inscriu si eu :
7 Pitici
Intr-o zi eu am gasit , Forumul " 7 Pitici ". Ai aici tot ce-ti doresti , Doar sa cauti si gasesti ! Vrei un sfat , vrei o parere , Vino aici si te increde! Esti burtica sau mamica Si esti noua pe aici , Esti mereu binevenita In familia "7 pitici "!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| 7 Pitici
7 zile am umblat Pitici,altii,n-am aflat! Iubiti de mamici,burtici Toate se-ntilnesc aici. Iar de ai un sfat de dat... Ceva noutati de-aflat... Intra aici,nu ezita!
Familia asta poate fi si-a ta!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bravo, fetelor
Problema mea e ca, punandu-mi la contributie neuronu', au rezultat 3 poezii si nu stiu pe care sa o aleg. |
|

| Haide,Kali,alege una si da-o la tipar! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Suntem parte dintr-o poveste Scrisa din dragoste pentru pici. De vrei, ne gasesti aici: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=forum Daca-ti place, da ma departe de veste.
Ne-am adunat sa ne dam o parere, O guma, un sfat la durere, Trimitem on-line chiar si pupici!! Noi suntem familia 7 PiTiCi!!
|
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Ma inscriu si eu, dar pun poezia saptamana viitoare |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Si eu ma inscriu...o sa va plictisesc dar mie imi place taaaaaaaare!
Cati pitici?
Un pitic a dat de veste, Doi pitici au ascultat. Cei trei pitici si-au spus parerea, Patru pitici s-au bucurat!
Cinci pitici, doi mai mari si trei mai mici Au gasit sase pitici. Si-uite-asa acei pitici Au format "7 pitici".
|
|

| Nu ne-ai plictisit! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| nu ne-ai plictisit...doar ca m-am incurcat la numarat... |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| si eu! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Hai sa vedeti ce mi-a debitat capsorul: :009:
Exista-un loc unde gasesc, Absolut tot ce-mi doresc: Sfaturi, prietene, idei, Poze dulci cu prichindei.
Voua va zic "O zi buna", Tot voua si "Noapte buna"! Gatesc, spal, calc intre click-uri Si vorbesc cu voi nimicuri.
Ne suparam, ne-mpacam. N-as vrea-n veci sa ne certam! Vreau sa fim prieteni buni Ore, zile, chiar si luni!
O familie mare-i aici, Cu mamici si cu pitici; Ne jucam, dar si-nvatam Copiii sa ni-i educam.
Invatam sa tricotam, Casa sa ne-o aranjam, Florile sa le-ngrijim, Masina s-o lustruim.
Invatam sa si gatim, Pe copii-i sarbatorim, An de an, luna de luna, Totul facem impreuna.
Clar, ma simt ACASA aici, Cu voi toate, dragi mamici, Cu prichindei si tatici, Te salut, "7 Pitici"!!!!
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari! Greu concursul! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| , Cris, chiar esti talentata. |
|
|