|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Codruta, propunerea e foarte buna, dar din pacate, cu copywrite-ul ar fi ceva probleme .
Daca insa sunt adrese ale altor siteuri unde se pot gasi cantecele, etc, etc, si nu se face reclama la acele siteuri, s-ar putea sa mearga, o sa ma mai gandesc.
PS> Da, concursul continua si asteptam inscrieri pentru luna noiembrie. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Propun infiintarea unui subforum cu teste de orice fel:inteligenta, personalitate, logica, etc... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| AdrianaC wrote:Codruta, propunerea e foarte buna, dar din pacate, cu copywrite-ul ar fi ceva probleme  . Daca insa sunt adrese ale altor siteuri unde se pot gasi cantecele, etc, etc, si nu se face reclama la acele siteuri, s-ar putea sa mearga, o sa ma mai gandesc. PS> Da, concursul continua si asteptam inscrieri pentru luna noiembrie.
Adriana, eu ma gandisem sa "imprumutam" una de la alta muzica, filme etc , in varianta urmatoare: upload-am muzica pe site-ri care permit acest lucru iar aici pe forum punem link-ul si cine este interesat descarca.Teoretic n-ar intra sub incidenta copywrite-ului. Nu cred ca e mai ilegal ca si pe dc+. deci, daca se poate, astea ar fi unele din site-urile utilizabile: www.rapidshare.com www.depositfiles.com www.yousendit.com www.megaupload.com etc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Ma gandesc la un subforum strict despre instalarea Windows-ului, "drivere" ale sistemului operator si trucuri.Stiu ca mai sunt deschise topicuri la lectia despre calculatoare , dar eu ma refer doar la Windows si instalarea lui, mai ales ca multe fete au inceput sa-si instaleze singure XP si noul Windows Vista care e un pic mai greoi. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ma gandesc la un subforum de genul "Stiati ca...?", unde sa se discute despre diferite curiozitati (din orice domeniu), leacuri vechi (din batrani) si trucuri pentru a rezolva usor o problema sau a iesi cu bine dintr-un impas......(exemplu: stiati ca petele proaspete de cerneala, ias cu ajutorul laptelui dulce?!?!...) |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Pe aici nu mai "trece" nimeni?!?!?! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Sorry ! Am vazut si mai devreme dar am omis sa si postez din graba.
"Stiati ca" daca imi aduc eu bine aminte este pe undeva deschis ca topic si acolo sunt puse toate trucurile si sfaturile gasite sau folosite pana acum. O sa ma mai uit maine cand am mintea odihnita
MNiko, partea cu testele e OK, sa imi spui cum te gandesti sa arate.
Codruta, trebuie sa mai rumeg putin ideea ta.
Kmy, deja e propus si aprobat un subforum similar, de catre Cristy, aici: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=4812&p=3
Inca nu a fost infiintat, dar se va face, one way or another |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Se poate face un subforum unde sa discutem despre alimente? Nu ma refer aici la retete culinare, ci la beneficiile le aduc unele alimente, la cum sa le folosim, cum sa le combinam sau cum sa nu le combinam, etc.. |
|
|