|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| foarte frumos ligia, sa il poarte sanatoasa micuta si mami sa se bucure de ea si sa-i mai faca...
mie nu-mi ies cum trebuie modelele astea, ca nu imi place ce se intampla pe dosul lucrului cu firele cand trebuie sa treci de la o culoare la alta
si acum sa vedem daca e destul violet si lila in modelul meu dungat daca e ok pentru concurs mama_Sonyei attached the following image(s):

|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| mama_Sonyei wrote:mie nu-mi ies cum trebuie modelele astea, ca nu imi place ce se intampla pe dosul lucrului cu firele cand trebuie sa treci de la o culoare la alta
Si pe mine ma speriau modelele astea dar este o tehnica minune, firul se ancoreaza in lucru la fiecrae 5 ochi si nu mai vezi ate atarnate pe dos.Daca cauti pe utube "fairisle knitting "o sa dai de tehnica asta sigur.O sa caut si eu . Tema de concurs imi place si mie ca am doua fete |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super tema ! Spor la lucru dragelor! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mama_Sonyei,ce frumos iese faci o bluzita? |

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3455
| Fetelor ma bucur ca va place tema!
andrushka wrote:Frumoasa tema!!!Felicitari!!!Pacat ca nu am fetita sa fac ceva violet.
Violet e o culoare care merge de minune si la baieti.Baiatului meu ii place mult violetul si i-am luat destule lucruri in nuante de violet.E super incantat. Asa ca te astept la concurs.
ingerash wrote:Super tema! Pot combina mai multe nuante de violet,lila....?
Sigur ca poti.Am specificat deja ca se poate ,chiar si degrade daca predomina violetul in orice nuanta sau combinatie .
mama Sonyei wrote:si acum sa vedem daca e destul violet si lila in modelul meu dungat daca e ok pentru concurs
Oooo! Te-ai apucat deja de lucru. Daca predomina nuantele de violet e perfect. Sa ai mult spor sa-l termini la timp! |

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| cred ca-i cazul sa-mai lucrez si eu ceva cu un pic de mov....ca-mi placeee si se poarta fug sa ma inspir...n-am mai tricotat de un an
|

| Katrina wrote: Daca predomina nuantele de violet e perfect.
Ce bine multumesc |

| ingerash wrote:mama_Sonyei,ce frumos iese  faci o bluzita?
o vesta mai lunga sa se poarte peste colanti.. .cadou de ziua ei ca i-am luat deja colantii lila, cu o bluza alba pe dedesubt si dresurile lila... o sa fie superasortata
abia astept sa vad cum ii iese, sunt deja la jumatatea din fata... am niste idei cum sa o termin in sus, sa vad daca imi iese...
Katrina wrote:Oooo! Te-ai apucat deja de lucru. Daca predomina nuantele de violet e perfect. Sa ai mult spor sa-l termini la timp!
merci de incurajari... nu mai pun decat putin alb pe el, in rest e violet cu lila... |

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Katrina wrote: Violet e o culoare care merge de minune si la baieti.Baiatului meu ii place mult violetul si i-am luat destule lucruri in nuante de violet.E super incantat. Asa ca te astept la concurs.
Baiatul meu nu vrea sa-i tricotez nimic,nu-i plac tricotajele.
Mama Soniei,ce frumos iti iese! Spor la lucru!!! |

| mama_Sonyei,super va iesi,mult spor
andrushka wrote:
Baiatul meu nu vrea sa-i tricotez nimic,nu-i plac tricotajele.
Asa si al meu,rar o caciula,un fular...dar Madalina e opusul lui...cat mai multe |

| si ca sa vedeti ca ma straduiesc... am inceput si spatele azi... maine sper sa il termin sa imi ramana doar bentitele de facut la gat si maneci... mama_Sonyei attached the following image(s):

|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| buna. cred ca ma inscriu si eu pe aici fiindca am inceput deja ceva pt fata mea si predomina movul.Incerc sa pun si eu fotografii. PATRICIA attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| PATRICIA wrote:buna. cred ca ma inscriu si eu pe aici fiindca am inceput deja ceva pt fata mea si predomina movul.Incerc sa pun si eu fotografii. Sper sa reusesc sa termin la timp, desi imi merg mainile cam greu. pupici si spor la treaba tuturor |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3455
| Mama Soniei ,harnicuta esti!Sa ai spor in continuare!
Patricia bine ai venit la concurs !Mult spor si tie!Sigur vei termina in timp util. |
|

| Katrina wrote:Mama Soniei ,harnicuta esti!Sa ai spor in continuare!
Patricia bine ai venit la concurs !Mult spor si tie!Sigur vei termina in timp util.
merci, merci... dar nu sunt harnica deloc, numai ca trebuie sa o termin pana maine seara ca sa i-o pot face cadou duminica dimineata Dianei am noroc ca e mica Diana de inaltime si merge repede
bun venit tuturor indragostitelor de violet si spor la treaba |
|
|