Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari Ana! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va multumesc din inima fetelor ,eu sunt prinsa in treaba la bucatarie.
vroiam sa va intreb ca acuma sunt si sarbatorile,vreti sa incepem concursul incepand cu 4,5 sau 6 ianuarie?
astept idei ca banuiesc ca in pedioada asta nu ve.ti lucra,este doar o intrebare. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Te-ai gandit bine, asa este acum mai putin crosetat si tricotat, dar dupa Anul Nou ne punem din nou pe treaba Astept cu nerabdare un nou concurs, ca se pare ca asa mai imi fac si mie cate ceva
Acum va doresc tuturor Craciun Fericit! Fie ca sfanta sarbatoare a Craciunului sa va gaseasca in preajma persoanelor dragi, sanatosi, si in jurul unei mese imbelsugate!
BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre.
CRACIUN FERICIT! |
|

| Sa vedem ce mai spus si restul fetelor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| felicitari Ana!!!! si eu astept cu nerabdare noua tema....cred ca ar fi mai bine sa inceapa noul concurs dupa sarbatori dar asta nu inseamna ca nu poti lansa noua provocare.... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Felicitari Ana! |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Irinuta wrote:La rugamintea Cristinei, am ajuns la numaratul voturilor de la finalul acestui concurs. Felicit personal din toata inima, toate participantele la acest minunat concurs. Ati facut lucruri frumoase, speciale, unicat.
Castigatoarea concursului este participanta cu nr 9, adica Ana.
Felicitari Ana !!!
Asteptam noua provocare.
Felicitari tuturor participantelor si mai ales castigatoarei
Cat despre urmatorul concurs as fi de parere sa ne dai drumul la tema si sa incepem concursul dupa 3 ianuarie.. .asa avem timp sa ne gandim si sa alegem modele si ate, ca tot stam acasa si avem timp sa cautam...
PS: astept un mesaj cu adresa unde pot sa trimit premiul
|
|

| Ma gandesc la o tema si o sa dau start noului concurs. poate veniti cu ceva idei
|
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| FELICITARI!!! |
|

| Fetelor veniti si cu ceva idei,ajutati-ma. vreau sa propun ceva care sa fie si pe placul vostru si sa participati cat mai multe. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| mama_Sonyei wrote:super faina caciulita, mai ales FULGUL DE ZAPADA multumesc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| Irinuta wrote:La rugamintea Cristinei, am ajuns la numaratul voturilor de la finalul acestui concurs. Felicit personal din toata inima, toate participantele la acest minunat concurs. Ati facut lucruri frumoase, speciale, unicat.
Castigatoarea concursului este participanta cu nr 9, adica Ana.
Felicitari Ana !!!
Asteptam noua provocare.
felicitari! |
|

| multumesc fetelor din inima! |
|

| Vreau sa multumesc Cristinei,premiul deja a ajuns la cumnata mea si binenteles ca nu am avut rabdare sa ajunge la mine si i-am zis sa-l desfaca sa-mi faca poze. Deci prin urmare atzele sunt deosebit de frumoase dar si bijuteriile trimise.
Nu vreau sa te superi pe mine iti multumesc din inima pentru frumosul cadou dar setul si cercelusii vor ramane la cumnata mea,pentru ca eu nu port deloc bijuterii.
sper sa nu te superi dar nu vreau sa fiu fatarnica pentru ca fetele de pe forum ma cunosc si stiu si multe dintre ele ca nu port(din cauza religie ce o am),dar tu gandeste-te ca ai facut un cadou drag,pentru ca,cumnata mea le va purta cu dragoaste. iti multumesc din inima pentru frumosul gest!!
sper ca nu am gresit spunand asta
Ana attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Superb cadou ..si eu cred ca este de inteles ce ai zis Ana ...Lasa ca le poarta cumnata ta ..cu drag ..Dar eu vreau sa spun ca nepotica e frumoasa si dulce foc .. |
|
|