Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| "Ziua ninge, noaptea ninge, dimineata ninge iara! Cu o zale argintie se imbraca mandra tara; ... Tot e alb pe camp, pe dealuri, impregiur, in departare, Ca fantasme albe plopii insirati se pierd in zare..." (Vasile Alecsandri)
VA INVIT LA UN NOU CONCURS
Nu am cautat un model si nu am sa va fortez sa va inscrieti in niste tipare care sa se potriveasca sezonului. Am de gand sa va las imaginatia sa zburde precum copiii la sanius, ca o bataie cu zapada intre prietene, cu bujori in obraji si nasuri inrosite de ger, asa ca tema va fi Vine zapada.....
Singura mea doleanta este sa fie cu alb: dungi albe, margini albe sau chiar totul alb ca zapada - cum va doriti - orice culoare care sa fie in combinatie cu alb (as fi vrut eu alb si rosu precum costumul mosului, dar este mult prea mult - astept zapada asa ca as vrea sa o vad cum impodobeste lucrusoarele pe care le veti lucra cu atata drag pentru cei dragi voua) .
Pot participa membrii inscrisi pe forum pana la data inceperii concursului si se vor posta 1 sau 2 poze din timpul lucrului; se poate participa cu mai multe lucrari, dar nu mai mult de 3 si se va vota fiecare lucru in parte, nu cea care lucreaza.
Data inceperii concursului e 1/12/2011 si se termina in 20/12/2011, cu posibilitate de prelungire daca este cazul dar nu mai mult de 23.12.2011 ca sa putem vota pana in noaptea de Craciun.....
Data votarii: intre 21 si 23/12/2011.
SPOR LA CROSETAT DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR
PS: va astept cu modele si o sa mai pun si eu cate ceva zilele acestea
mama_Sonyei attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Mama Sonyei,este super concursul. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce tema frumoasa !Felicitari Mama Sonyei! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| este super tema..... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Vai ce-mi place pagina de start a concursului... si acestuia si celui dinainte. Felicitari pentru idee sa legati o strofa de poezie de titlul concursului. Asa fetelor, romancele au talent, nu gluma!!! Tema e super. Daca nici de data asta nu particip, imi dau deminisa din slujba de crosetareasa. Va pup si spor la lucru! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Foarte frumoasa tema |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Sa va pun si eu cateva modele de inspiratie. LilianaD attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| super tema |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| felicitari este super tema aleasa cred ca ma bag si eu mai ales ca fiecare poate sa faca ceva dupa cum vrea dupa imaginatia pe care o are.spor la lucru fetelor. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Deci, sa vedem daca am inteles si eu: - sa fie alb, sau combinat cu alb, - sa fie crosetat. In rest ne lasam imaginatia sa-si faca datoria ??? |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Irinuta wrote:Deci, sa vedem daca am inteles si eu: - sa fie alb, sau combinat cu alb, - sa fie crosetat. In rest ne lasam imaginatia sa-si faca datoria ???
cam asa ceva
aaaa, ai uitat inca un punct deosebit de important: SA FIE PENTRU CINEVA DRAG - nu pentru voi sau pentru cine stie ce comanda, sa poata fi facut cadou de Craciun
o sculptura in (ghe)ata alba sau cu urme de zapada pe varf de (munte) lucru crosetat...
aveti 20 zile incepand de azi, termen scurt daca ne gandim ce trebuie sa faceti pe langa asta pentru Craciun... abia astept sa vad ce va alegeti sa crosetati... spor la treaba |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| si mie imi place tema, oate ma inscriu si eu |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| super tema |