Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| tare greu sa aleg dar exista o diferenta votez cu adriana |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mihaela75. |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| MIHA !!!! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| dupa luuuungi deliberari, votul meu merge la Adriana
Felicitari Adriana pt ca, in ciuda problemelor de sanatate avute in ultima perioada, ai avut timp pt atate lucruri, nu doar pe puii tai ci si pentru alti pitici |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Adriana! Vot acordat pe baza lucrarilor, mai ales ca fotomodelul a primit cadoul si am vazut cum lucrezi! |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Multumesc Adriana, felicitari si tie ca ai muncit nu gluma Eticheta intr-adevar e bestiala, am cumparat-o mai demult si-mi pare rau ca n-am luat mai multe.
pe cine sa votez? Votez Misha M-a atras cat de mult farmec poate avea un lucru atat de simplu. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Multumesc Mihaela! ...sincer, nu ma asteptam sa obtin vreun vot la ce lucrusoare frumoase ati facut voi |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Misha, nu te subestima, frumusetea nu sta mereu in lucruri complicate. Spor la tricotat! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mihaela |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Codruta si bebe Medeea, care le poarta asa mandra |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| votat Mihaela, dar as mai fi dat si niste voturi de " incurajare" |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Votonul nostru merge la AdrianaC, designerul Sashei. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Votul meu :Misha! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Eu zic ca ar fi trebuit sa participe la concurs mamici care se afla la acelasi nivel la tricotat, adica incepatoare, respectiv avansate, pe rand (asta ar putea fi o idee pt un viitor concurs, de ex:"Concurs de tricotaje ...nivel incepatori"). Ati muncit mult fiecare si v-ati straduit sa faceti lucruri frumoase. Sunt convinsa ca ati pus multa pasiune in fiecare rand lucrat . Felicitari tuturor mamicilor. Si acum votul meu este pentru Mihaela. Pe de o parte ca pentru o incepatoare a lucrat destul de bine, iar pe de alta parte produsul final este foarte ingrijit, bine finisat si modelele alese sunt deosebite. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sunteti niste mamici tare pricepute si se vede ca din dragoste fata de piticii vostrii ies niste lucrusoare nemaipomenite din mainile voastre...toate mi-au placut, dar cel mai mult si mai mult mi-a placut vestuta Dariei...deci votez cu mami de Daria-Mihaela |
|
|