CONCURS-tricotaje pentru puiul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Mirandolina wrote:
Rody, l-ai tricotat de mana sau la masina de tricotat? Arata foarte bine. Impletitura arata perfect, chiar prea bine.

La inpletitura ma ajutat si socra-mearas Nu este perfect.Asa vedeti voi in poza,dar nu e asa.Adriana dupa cum vezi este simplu.Inplitura e putin mai complicata,de fapt e si nu e.Dar bag eu de seama,ca ma suspectatioare Dac e asa,ma retrag din concurs si cu asta basta.Eu nu particip sa casti,di de plcere.Uite ca ma retrag din concurscry
AdrianaC
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:25 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Rody wrote:

La inpletitura ma ajutat si socra-mearas Nu este perfect.Asa vedeti voi in poza,dar nu e asa.Adriana dupa cum vezi este simplu.Inplitura e putin mai complicata,de fapt e si nu e.Dar bag eu de seama,ca ma suspectatioare Dac e asa,ma retrag din concurs si cu asta basta.Eu nu particip sa casti,di de plcere.Uite ca ma retrag din concurscry

Rody, eu chiar vreau sa stiu cum e facut pt ca imi place si poate fac si eu unul. bounce
Mirandolina
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Mai Rody, fii sincera, ca nu-ti face nimeni nimic. pupici Dar experienta mea care zic eu ca e destul de bogata in domeniul tricotatului, desi nu zic nici ca le stiu pe toate, ma face sa cred ca puloverasul asta nu e facut de mana de om, ci de o masina de tricotat. Terminatia de la elastic, de jos m-a determinat sa pun verdictul "cumparat" acestui lucru.
Daca ma insel si nu este adevarat, imi ce mii-mii de scuze si as vrea sa-mi arati si mie cum ai facut terminatia de la gume de jos, ca sa arate asa de perfect, pentru ca vreau sa invat si eu. pupici
Rody
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:51 PM
Nivel

Mirandolina wrote:
Mai Rody, fii sincera, ca nu-ti face nimeni nimic. pupici Dar experienta mea care zic eu ca e destul de bogata in domeniul tricotatului, desi nu zic nici ca le stiu pe toate, ma face sa cred ca puloverasul asta nu e facut de mana de om, ci de o masina de tricotat. Terminatia de la elastic, de jos m-a determinat sa pun verdictul "cumparat" acestui lucru.

hohot Bine recunosc,dar e facut la masina dar de mine si socra-mea.Ea are masina de tricotatras Oricum ma-m retras din concurs.Va cer mi de sczesic Daca ma iertati bine daca nuplans Cand merg la ea, o sa fac poze cu masina s-o vedeti.Soacra-mea ma invatat si pe mine.Recunosc ca si ea ma ajutat,dar oricum tot se pune ca e facut de noi chair daca e masinaras
AdrianaC
Scris: Thursday, October 12, 2006 1:04 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Rody, desi stiu ca sunt off topic, te rog mult sa o intrebi pe soacra ta ce masina de tricotat are si cam cat costa pe acolo, daca stie, ca as vrea sa imi cumpar si eu. Posteaza-mi te rog raspunsul la rubrica "Masini de tricotat". Multumesc.

Si totusi, si masina aia merge dupa un model. Daca mai stii modelul de la impletitura de pe mijloc eu tot il vreau sic
Rody
Scris: Thursday, October 12, 2006 1:14 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Rody, desi stiu ca sunt off topic, te rog mult sa o intrebi pe soacra ta ce masina de tricotat are si cam cat costa pe acolo, daca stie, ca as vrea sa imi cumpar si eu. Posteaza-mi te rog raspunsul la rubrica "Masini de tricotat". Multumesc.

Si totusi, si masina aia merge dupa un model. Daca mai stii modelul de la impletitura de pe mijloc eu tot il vreau sic

ok sa facut!
codruta
Scris: Thursday, October 12, 2006 1:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
sper sa cos si eu nastureii pana se termina concursul ca sa putem participa si noipupici
danab
Scris: Thursday, October 12, 2006 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Ne pui la treama, Kry!
Poate termin si eu vestuta ca deja s-a racit afara si avem nevoie, nu numai pentru concurs cool
aidaalex
Scris: Friday, October 13, 2006 7:58 PM
Nivel: Guest

Cate fotografii avem voie?
kry
Scris: Friday, October 13, 2006 8:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
cate doresti pupici
mihaela75
Scris: Friday, October 13, 2006 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Cum ziceai, Anaida?Cine face si desface toata ziua are ce face?dar cine face noaptea si desface ziua...?banghead Sper sa termin totusi la termen cu atat mai mult cu cat chiar imi trebuie o vestutaplans
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, October 14, 2006 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
participam si noi cu o caciulita..cum modelul dormea am gasit altulras

Laura&Alfonso attached the following image(s):
dsc00298.jpgdsc00339.jpgdsc00342.jpgdsc00341.jpg

dya
Scris: Sunday, October 15, 2006 10:58 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Maria & mami wrote:
Dar nefacute de noi nu se poate? Altfel nu putem participa la concurs cry

Glumesc ! Super concurs ! thumright Spor la lucrat , mamici ! pupici

Draguta dar parca intre timp ai facut un fular , asa ca eu cred ca poti participa , sau nu???!!!oare ras
kry
Scris: Sunday, October 15, 2006 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
bravo bravo Laura e super caciulita, iar modelul e ingeniosdance
codruta
Scris: Tuesday, October 17, 2006 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
intram si noi in concurs chiar daca modelul n-a fost prea cooperant:puloveras CU NASTURI (13 bucati) si caciulita "a la Lori"

codruta attached the following image(s):
tn_17 oct 008.jpgtn_17 oct 007.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.