Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| pentru ca tot v-ati pus pe treaba, propun luna aceasta un concurs pentru mamici indemanatice...asadar, fiecare participanta va veni in concurs cu o creatie proprie tricotata pentru piticul ei. Concursul se va desfasura in perioada 11-31octombrie. Veti putea vota in perioada 1-4 noiembrie. Castigatoarea va fi anuntata in 5 noiembrie si va primi o surpriza....tricotata spor la treaba fetelor si va astept sa va expuneti creatiile |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Dar nefacute de noi nu se poate? Altfel nu putem participa la concurs
Glumesc ! Super concurs ! Spor la lucrat , mamici ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Se poate concurs fara sa ma bag si eu in seama? o sa fac o vestuta ca imi trebuie, e frig in casa Pana dau drumul la caldura e cam rece pt bebe mic.
Punem si etapele ca sa se vada ca-s lucrate de noi?Poate iese cine stie ce minune si nu ma credeti ca am facut-o eu |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mihaela eu cred ca nu este nici o mamica care va participa cu o hainuta cumparata vom participa si noi..ca terminam acusi |
|
| puneti si cu evolutia, si fara, cum vreti voi. Abia astept sa vad " expozitia" |
|
| Gata, ii dam batai in noaptea asta |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Pentru ca se poate concura cu mai multe creatii, m-am hotarat as particip cu botoseii si caciulita tricotate de mami pentru Mariuca |
|
| super Misha. Se pare ca se si asorteaza cu caciulita. |
|
| tre sa fie modele originale?Eu deja am dat un search pe net sa caut modele ca asa din cap nu ies |
|
| Mihaela, "creatie proprie" in sensul ca trebuie sa fie facute de voi, atata tot. Poti sa te si inspiri, oricum fiecare creatie e originala , are amprenta celei care a lucrat-o. Deci spor la treaba |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Rody, l-ai tricotat de mana sau la masina de tricotat? Arata foarte bine. Impletitura arata perfect, chiar prea bine. |
|
| waaw, Rody, arata perfect. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| MAMAAA,Rodi, ce frumuseste Cum mai concuram noi cu tine?! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Rody wrote:Ia sa ma laud si eu La-m inceput din luna mai si abea acum 2 saptamani la-m terminat Sa potrivit la fix pt concurs I-am facut si o jucarie,care am umplut-o cu vata apoi.
Foarte frumos, Rody. Ma intereseaza si pe mine cum ai facut impletitura de pe mijloc. Impletituri simple stiu si eu sa fac, dar duble nu am incercat niciodata .
Pune te rog puloverul si modelul si la rubrica de tricotaje, cu tot cu explicatii, ca sa nu cadem off topic aici.
Multumesc |
|
|