Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumos iese!Te ghidezi dupa vreo schema ?Mai inmultesti pe undeva? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| viobasarabeanca!!!!!!!!!!iatate si pe aici.ce vrei sa ne arati?ceva facut de tine? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carmenalina pina acum frumos.si ce e mai important e facut de TINEEEEEEEEEEEE. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| ma stradui sa respect schemele prezentate. de inmultit am avut grija ca la fiecare rand mai plin sa adaug in asa fel incat sa nu se onduleze. acum am inceput modelul de linie, si la jumatatea cercului, jos, acolo se inmulteste ca sa iasa forma de V....
multumesc pentru incurajari.. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| carmenalina ce frumos iti iese cu degradeuri esti cea mai harnicuta dintre noi pana acum...eu deseara o sa mai lucrez la el, maine pun poze.... cu vremea asta frumoasa, stam tot pe afara.
|
|
| mai am si jacheta in lucru, si le combin ca sa nu ma plictisesc.... |
|
| carmenalina wrote:ma stradui sa respect schemele prezentate. de inmultit am avut grija ca la fiecare rand mai plin sa adaug in asa fel incat sa nu se onduleze. acum am inceput modelul de linie, si la jumatatea cercului, jos, acolo se inmulteste ca sa iasa forma de V....
multumesc pentru incurajari.. am postat in acelasi timp dupa ce termini cercul, daca te uiti bine la topul alb, se inmulteste la mijloc, dar si la mijlocul...mijlocului, poate nu la fiecare rand, dar se inmulteste si acolo. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Imi place cum iti iese Carmenalina.E super.Sa ai spor! |
|
| da, multumesc, am vazut, eu am intrat la inmultire de la rosu, si am vazut ca acolo se face un V, de la inmultit...
e cumva inmultit pe 3 directii, sub sani si la mijloc...? parca asa se vede... |
|
| Miriam nu am inteles ,,la mijlocul mijlocului''?! Eu as inmulti la mijlocul randului fac 3pic .duble -1ochi de lant -si iar 3pic duble . Sa mai inmulteste si in alta parte ? |
|
| oanamaria wrote:Miriam nu am inteles ,,la mijlocul mijlocului''?! Eu as inmulti la mijlocul randului fac 3pic .duble -1ochi de lant -si iar 3pic duble . Sa mai inmulteste si in alta parte ? Oana, da asa,dar cred ca se merge pe trei raze. Cum spunea si carmenalina si de sub sani vin 2 raze de inmultire, eu asa vad la topul alb. |
|
| Am inceput si eu !Maine pun poze! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| fetelor mult spor,poate va prind din urma |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Carmenalina arata nemaipomenit pana acum Oana abia astept sa vad Anabella cei din urma vor fi cei dintai |
|
| Dupa cum am promis revin cu poza.Atat am lucrat ieri ,merge foarte repede.Am facut asa din ochi cu fir Angelica.
|
|
|