Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc frumos dragele mele ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Felicitari Oanamaria, atat pentru top cat si pentru toate lucrusoarele minunate pe care le faci. Sa le porti sanatoasa si iubita. |
|

| CatalinaMaria iti multumesc! Fetelor va astept la noul concurs! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Felicitari!Si mii de scuze ca am ajuns asa tarziu la fiesta voastra,dar sunt pe drumuri de 2 zile, si acum ma odihnesc, citind postarile voastre. |
|

| Carmen multumesc iubita! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| oanamaria wrote:Chiar ca este o surpriza mai ales ca ,,lupta ''a fost foarte stransa cu Lilisor.Vreau sa multumesc si eu fetelor care mi-au apreciat munca si mi-au dat votul lor ,vreau sa-i multumesc lui Miriam ca datorita acestei teme am si eu un super top (dupa parerea mea),si vreau sa-i multumesc si lui Ral care nu-mi poarta ranchiuna si m-a si votat. Acum odihniti-va si relaxati-va manutele pricepute si harnicute si crosetele ca va voi pune la treba .
Felicitari!
Nu am de ce, stiu ca nu ai spus cu rautate, si in plus nu sunt o persoana ce trece usor peste comentariile constructive. L-am purtat ieri cu un tricou negru cu maneca 3/4 pe dedesupt, si pantaloni negrii. Toata lumea l-a admirat.
|
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| bravo Ral! Atitudinea ta este deosebita si daca si topul a fost admirat nu pot decit sa te felicit! |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| felicitari oana si din partea mea ,foarte frumos iti vine ! |
|

| |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Frlicitari tuturor, ati facut niste topuri minunate, pe noi ne-ati incantat iar voi ati castigat o adevarata opera de arta...... |
|

| Si azi am iesit la plimbare imbracata cu topul -il ador si este admirat de toata lumea . |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria wrote:Si azi am iesit la plimbare imbracata cu topul -il ador si este admirat de toata lumea . pai nici nu are cum altfel,normal sa fie admirat doar e super frumos,,, |
|

| Gabyta multumesc! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| eu am iesit la plimbare aseara, si la un mall era expozitie cu produse handmade, asa ca ...le-am facut in ciuda... |
|

| Azi am primit cadoul de la Miriam care m-a rasfatat cu ate ,o cioco delicioasa si un cadou de casa noua. Iti multumesc Miriam pentru darul tau !In noua casuta o sa pun cadoul de la tine si cand ma voi uita la el ma voi gandi la tine . Din ate vreau sa-mi fac cate o caciulita si mie si lui Stefi !
 |
|
|