Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Felicitari Oana si abia astept sa vi cu o noua propunere,ca uite asa ne alegem si noi cu cate ceva frumos. Intotdeauna am comparat concursurile acestea mai mult cu o sezatoare de pe vremea bunicii,decat cu o competitie.Asta pentru ca ne adunam la un loc, pentru a realiza ceva frumos,pe care poate in alte conditii, nu am avea curajul sa-l punem in practica, ne ajutam si ne indrumam intre noi,fara resentimente ,ne admiram reciproc realizarile,iar la urma ca o incununare a muncii noastre, ne votam. Premiul cel mai de pret,este chiar lucrul cu care ne-am ales si felicitarile primite. |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Oana, felicitari Defapt, felicitari tuturor ! Toate v-ati ales cu cate un obiect vestimentar deosebit. M-as fi bagat si eu la vot, dar a fost mult prea greu de ales intre atatea frumuseti. Tot respectul pentru munca depusa. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Felicitari Oana si te asteptam cu o noua schema! |
|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| felicitari! abia astept sa vad cu ce propunere vii |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumesc iubitele! Nu o sa va las mult sa asteptati ,tema e pregatita si mai pe seara o lansez (asta daca nu- mi pica netul asta figurant). |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nu am fost pe faza cu voturile dar tot Oana votam ,topul este superb si foarte modern .Plus ca ma recunosc in stilul ei! Oana,iubita felicitari ,le meriti din toata inima!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| felicitari oana .deci mai e putin si lansezi noul concurs.asteptam cumintele. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shireluto Dana nu vreau sa va las mult sa asteptati si sa aveti timp sa studiati modelul ,sa va pregatiti atele etc.si-l pun de azi (pe seara dupa cum am spus). Am fugit in oras! Pa! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| oanamaria wrote:vreau sa-i multumesc lui Miriam ca datorita acestei teme am si eu un super top (dupa parerea mea) Oana ma bucur ca te-am provocat la ceva, care sa nu-l tii in dulap
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Vai ce am ratat,ce concurs super Super topuri,mi-ar fi fost greu sa aleg,totusi Oanamaria e tare atragator topul tau,felicitari si abia astept sa vad ce tema propui |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Felicitari Oanamaria,am ratat concursul si votarea,imi pare rau,dar tot voi face topul odata.Felicitari inca o data e un top minunat!!! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Felicitarii Oana bv si sa porti cu placere top-ul .....asteptam noua provocare |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| Bravo Oana, asteptam urmatoarea tema ! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Toate ati lucrat frumos si aveti ceva original! Felicitari cistigatoarei si astept o noua tema care sigur din cite vad ca lucreaza Oana va fi atractiva! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Felicitari draga mea si asteptam noua tema!! |
|
|
|