Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oana, poti sa faci rochie, si faci poza doar de la mijloc in sus Referitor la ata, eu am inceput din flavia, dar cred ca merge si angelica ...iar de model, da ,asta este important, sa semene cat mai mult cu originalul, restul este creativitatea fiecareia Va astept cu drag, si spor la lucru!!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai ce superba e si rochita |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Superbe, si rochita si topul.
In seara asta ma duc sa imi caut ate.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/31/2011 Mesaje: 44
| of nus de ce dar mie nu pre imi place modelul.....fara suparare |
|
| nu este nici o suparare , nu este nimeni obligat sa-l placa sau sa participe la concurs este libera alegere a fiecareia, te asteptam la alte concursuri !!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| oanamaria wrote:Eu am gasit si varianta de rochita .
Ce faina e rocita...vai dar cata munca ,Mi-ar place pentru Diana Eu nu mai zic nimic la concursuri ca mereu ma anunt si apoi ma pierd pe drum si nu mai fac nik.Mulr spor fetelor,imi place si mie modelul |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| miriam ajutoor.te rog frumos,ai posibilitatea de a posta pas dupa pas topul care lai inceput si tu?cite picioruse duble faci in lantul de 3 ochiuri?eu am urmarit pina acum inceputul tau,si deci mam oprit unde teai oprit si tu. te rog ajutama daca poti si nu e cu deranj.multumesc. |
|
| Dana, sorry dar si eu m-am oprit acolo si nu am mai continuat, il fac si eu printre picaturi, cum spun fetele Saptamana viitoare o sa mai continui, azi in nici un caz
Mihaela,te astept la concurs, chiar daca vii direct cu el gata |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ok.nui bai te astept dar intre timp mai incerc sa ma chiorasc mai bine la model POATE reusesc sa inteleg.multumesc de ajutor oricum. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu mai am de zacut .Apoi ma apuc. |
|
| DANA, cu placere, oricand pot OANA, sanatate multa sa-ti treaca raceala!!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mult spor fetelor |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| asta am facut eu pana acum.... carmenalina attached the following image(s):
|
|
| carmenalina wrote:asta am facut eu pana acum.... carmenalina, ce degrade frumos ai ales!!! Spor la lucru!!!!
last edit: fetelor , cand nu mai lucrati in cerc, decolteul il lasati cat vreti voi, eu l-am lasat asa dupa ochiul meu |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/31/2011 Mesaje: 44
| wow ce frumos carmelina spor la lucru ....si ce culori... incepe sa imi placa cred co sal incerc si eu |
|
|